- Emoji Skoru
- 224
- Puanlar
- 23
Merhaba ilk transferimde çok stres yaptım böyle konulara girdim baktım okudum sordum araştırdım ve malesef negatifi aldım ama ikincisinde herşeyi oluruna bıraktım sakin kaldım herşeyden yedim ve ölçülü yedim hic birşeyi abartmadim. İlk transferimde korkudan sağdan sola dönemedim wc ye korkarak kalktım ama ikincisinde ilk günden sonra yemekte yaptım toz da aldım marketede gidip geldim sadece ağır kaldırmadim 10 dk hareketliysem yarım saat oturdum uzandım bolca dua ettim kuran okudum Zekeriyya a.s dualarını okudum (ayette geçiyor) kafam rahattı anlayacağınız şükür ki şimdi bebeğimi bekliyorum. Demek istediğim ne yaparsan yap stres yapma süreci eşinle yönet çok araştırma sorma moralini bozan herşeyden herkesten uzak dur meditasyonlar yap rahatlatıcı müzikler dinle. Oluruna bak nasibin varsa mutlaka kavuşacaksınız. Bir de faydası ne kadar oldu bilmiyorum ilk transferimde embriyo glue yaptırmadım ikincisinde yaptırdım embriyo yapıştırıcı yani doktorum az da olsa faydasının olacağını söylemişti belki de onun sayesinde oldu bilmiyorum vesile olmuş olabilir doktoruna sormalısın mutlaka. Tabii bunlar benim deneyimim herkesin bünyesi farklıdır kendinizi nasıl rahat hissediyorsaniz öyle yapın.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hanımlar. Tüp bebek sürecindeyiz. Gelecek ay reglimin 2. Günü transfer sürecimiz baslayacak insallah. Yani ortalama bir ayım var önümde. Bu bir ayı hazırlık anlamında guzel geçirmek istiyorum. Ne yeyim ne yemeyim ne yapayım vücudumu nasil hazırlayım. Tavsiyelerinize ihtiyacim var şimdiden teşekkür ederim.