Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de transferim yarın. Bakılacak mı bende merak ediyorum ama bakılmayacak gibi geliyor bana. 09:00 a transfer saati verdi çünkü :/Merhabalar bir konuyu merak ettiğim için sizlere sormak istedim.. Taze transfer öncesi progestan değerine bakılmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum ?? Bakılmadan transfer yapılır mı?
Ya işte bakılması gerekmiyor mu? Sordunuz mu merkezeBenim de transferim yarın. Bakılacak mı bende merak ediyorum ama bakılmayacak gibi geliyor bana. 09:00 a transfer saati verdi çünkü :/
Ben tıp fakültesinde yaptırıyorum sormadım ama bence de bakılması gerek sanki. bana hem oral hem iğne hem fitil verdiler. Bu kadar progestana ideal çıkar falan gibi mi düşünüyorlar bilmiyorumYa işte bakılması gerekmiyor mu? Sordunuz mu merkeze
Ben 4 kere transfer oldum. İlki taze transferdi ve progesteron değerime bakılmamıştı. İkincisi dondurulmuştu ve transferden 2 gün önce bakılıp değer düşük çıkınca iğne vermişlerdi. 3. transferim de dondurulmuştu ve transferden 8 gün önce bakılıp transfer günü bakılmamıştı. Son transferimde ise transferden 1,5 saat önce bakıldı. Değer uygun görülünce herhangi bir iğne verilmedi.Benim transferim yok merak ettiğim için sordum açıkçası..
Dondurulmuşlarda bakılıyor evet taze transfer konusundan merak ettim sadece.Ben 4 kere transfer oldum. İlki taze transferdi ve progesteron değerime bakılmamıştı. İkincisi dondurulmuştu ve transferden 2 gün önce bakılıp değer düşük çıkınca iğne vermişlerdi. 3. transferim de dondurulmuştu ve transferden 8 gün önce bakılıp transfer günü bakılmamıştı. Son transferimde ise transferden 1,5 saat önce bakıldı. Değer uygun görülünce herhangi bir iğne verilmedi.
Yani belli bi oranda olması gerekiyor diye biliyorum eğer üstündeyse ya da sınırdaysa transfer iptal edilir benceAslında tazede de bakılması gerekiyormuş. Ben tabi çok sonra öğrendim böyle olması gerektiğini.
Evet öyle oluyormuş. Burada transferi bu nedenle iptal edilenleri okumuştum.Yani belli bi oranda olması gerekiyor diye biliyorum eğer üstündeyse ya da sınırdaysa transfer iptal edilir bence
demi iptal edilenler olmuştu taze transfer öncesi, Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet öyle oluyormuş. Burada transferi bu nedenle iptal edilenleri okumuştum.
İnşallah bebeğiniz sizinle beraberdirEvet ben burada okumuştum iptal edilenleri. Bu arada benim de yarın test günüm. Umarım bu kez olur.![]()
İnşallah kolaylıkla tutunur bebeğinizDün dondurulmus transfer oldum bende değerim 8.4 çıktı transfer yapıldı ama normalin bi tık altı olduğu için progestan dex iğne 2 taneye çıktı birde ekstra duphaston verildi günde 2 daha öncedende gğnde 3 vajinal alıyorum o da devam
Amin inşallah sıkıca tutunsunİnşallah kolaylıkla tutunur bebeğiniztutunmasını destekleyecek besinler tüketin havuç elma küçükbaş hayvan eti kabak çekirdeği gibi
![]()
dondurulmuş transfer mi olacaksınız ?Bende transfer için hazırlığa başlayamadım değerim 8.57 çıktığı için. Doktor henüz tam regl olmamışsın bu değer yüksek dedi. 2 hafta içinde olursun dedi ama nedense hiç başlayacakmış gibi hissetmiyorum. Sanki ay sonu normal döngüsünde başlayacak gibi.