Transfer öncesi Prograf kullanan var mı???

Merhaba ben 8 haftalık hamileyim. Prograf 12.haftaya kadar öneriliyor ama sanırım ben artık bırakacağım çok mide bulantısı yapıyor bende. Acaba benim gibi olan var mı?
Evet bulantı yapıyor ama Dr nuza sormadan bırakmayın vücudun bebeği reddetmesini engelliyor o ilaç

Evet bulantı yapıyor ama Dr nuza sormadan bırakmayın vücudun bebeği reddetmesini engelliyor o ilaç
Bırakamadım hala korkudan ama o kadar kusturuyor ki beni. Şimdi şöyle bir yöntem denedim en azından kusmam azaldı. Sabah uyanır uyanmaz aç karna üstüne 2 saat sadece su, gecede yatarken bulantı ilacı ile birlikte, almadan son 2 saat sadece su

Bırakamadım hala korkudan ama o kadar kusturuyor ki beni. Şimdi şöyle bir yöntem denedim en azından kusmam azaldı. Sabah uyanır uyanmaz aç karna üstüne 2 saat sadece su, gecede yatarken bulantı ilacı ile birlikte, almadan son 2 saat sadece su
Olabilir herhalde canım bana dr aç karnına iç demişti önemli olan aç olmak sabah ve akşam düzenli de içiyorsun zaten 👍🏻☺️

Merhaba kızlar
Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda

Merhaba kızlar
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kafam çok karışık
Öncelikle kaybın için üzgünüm. Umarım en yakın zamanda kavuşursun sağlıkla.

Prograf senden duydum neymiş diye baktım organ naklinde vucudun reddetmemesi için kullanılan bir ilaçmış. Ben böyle birşey kullanmıyorum. Bilemedim🤷‍♀️ oksapar,progestan dex iğneleri vuruluyorum. Progestan fitil ve estrofem kullanıyorum. Doktor kalp atışını duyunca estrofemi kesip diğerlerine 12 haftaya kadar devam edicez demişti.

Merhaba kızlar
Kafam çok karışık
Canım başınız sağolsun Allah sizlere şefaatçi eylesin inşAllah evlatlarınızı belki kan sulandırıcınız da az gelmiş olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğul gebeliklerde biraz daha kanı sulandırmaya ihtiyaç olduğunu biliyorum bir daha böyle bir şeyle karşılaşmamak için gebe kaldığınızda HCG ile birlikte pıhtılaşma testi de yaptırın bence hayırlısı ile tekrar hamile kaldığınızda prografı 3.aya kadar kullanmak istediğinizi sôyleyin hep kayıplarımız oldu sebebini tam olarak bilmiyoruz bundan sonrasında bize tedbir almak düşer🌺

Back
X