Benim 42 gelmisti bu ay dostinex kullan sonraki ay yapalim demisti oyle yaptik negatif oldu ama onunla bağlantılı olmasini engellemek istedi yine de ama her doktor farkli düşünebilirKızlar merhaba transferime az kaldı Progesteron başlayacağım.
Prolaktin değerim 50 çıkmış bu normal mi iptal oluyor mu böyle bir durumda ?
Başarı oranını düşürüyor diye okudum ama bu süreçte ilaç kullanılıyor mu bilmiyorum
Anladım peki normalde yüksek geliyormuydu?Benim 42 gelmisti bu ay dostinex kullan sonraki ay yapalim demisti oyle yaptik negatif oldu ama onunla bağlantılı olmasini engellemek istedi yine de ama her doktor farkli düşünebilir
Tam incir zamanı. İncir yediniz mi?Anladım peki normalde yüksek geliyormuydu?
acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı diye düşündüm bende normalde böyle bir sorunum yoktu yüksek doz estrofem alıyorum göğüslerim çok kötü bir halde acıyor maalesef
Anladım peki normalde yüksek geliyormuydu?
acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı diye düşündüm bende normalde böyle bir sorunum yoktu yüksek doz estrofem alıyorum göğüslerim çok kötü bir halde acıyor maalesef
Stresten falan etkilenen bi hormon malesef ben ondan oldugunu dusundum 20 30 falan cikiyordu ama o ay 42 çıkmıştı bi de gogus hassasiyetim fazla oluyodu evet o aylar anliyordum ben de
Ben çok uykusuz verdim kan testini normalde 20 den düşüktü bu ay 50 olmuş teşekkür ederim inşallah iner biraz diğer kontroldeStresten falan etkilenen bi hormon malesef ben ondan oldugunu dusundum 20 30 falan cikiyordu ama o ay 42 çıkmıştı bi de gogus hassasiyetim fazla oluyodu evet o aylar anliyordum ben de
Yemedim nasıl bir etkisi var kiTam incir zamanı. İncir yediniz mi?
Doktoruma soracağım tabiki henüz yanıt alamadım endişelendim. İki aydır farklı sebeplerden iptal oldu transferim bu ay da bu değer çıktı transfer olacağınız ay mı kullandınız yoksa ertelendi mi sizinBunu doktorunuza belirtin lütfen çünkü benimde bu şekildeydi transfer öncesi ilaç kullandım düşmesi için sorun olup olmayacağını ilaç gerekip gerekmeyeceğini doktorunuz söyleyecektir
Dostinex ile cabucak iniyor sadece o transfer ertelenince insanin keyfi kaciyor ama olmasi gereken neyse onu yapiyor doktorlar da dert etme canımBen çok uykusuz verdim kan testini normalde 20 den düşüktü bu ay 50 olmuş teşekkür ederim inşallah iner biraz diğer kontrolde
Evet etkili bir ilaçmış sadece döngü içinde transferden önce içilmiyor mu onu merak ettim henüz Progesteron başlamadım Salı günü başlayacağım yüksek ihtimalleDostinex ile cabucak iniyor sadece o transfer ertelenince insanin keyfi kaciyor ama olmasi gereken neyse onu yapiyor doktorlar da dert etme canım
Canım prolaktınım en son 40 cıkmsıtı dostınex vermıstı doktor gebelıge engel oluyor dıye ılac zaten hemen dusuruyor ve ben o ay hamıle kalmıstım yanı ılac baslarsa uzulme ertelenırse transferın uzulme sızın ıcın en ıyı olan hangısıyse onu dusunup hareket etcektır doktorunuzEvet etkili bir ilaçmış sadece döngü içinde transferden önce içilmiyor mu onu merak ettim henüz Progesteron başlamadım Salı günü başlayacağım yüksek ihtimalle
Onu bilmiyorum malesef ama ben de transfer icin regl oldugumda gitmistim o zmaan yuksek cikinca hic baslamadik hazirligaEvet etkili bir ilaçmış sadece döngü içinde transferden önce içilmiyor mu onu merak ettim henüz Progesteron başlamadım Salı günü başlayacağım yüksek ihtimalle
Tabiki etkileyen bir durumsa ertelenmesini isterim ertelenirse 3. Kez iptal olmuş olacak biraz mentalim kalmadı endişem bundan dolayı umarım süreç içinde kullanabilirimCanım prolaktınım en son 40 cıkmsıtı dostınex vermıstı doktor gebelıge engel oluyor dıye ılac zaten hemen dusuruyor ve ben o ay hamıle kalmıstım yanı ılac baslarsa uzulme ertelenırse transferın uzulme sızın ıcın en ıyı olan hangısıyse onu dusunup hareket etcektır doktorunuz
Rabbim sabrınızı arttırsın ınsallah en kısa surede kavusun bebişinizeTabiki etkileyen bir durumsa ertelenmesini isterim ertelenirse 3. Kez iptal olmuş olacak biraz mentalim kalmadı endişem bundan dolayı umarım süreç içinde kullanabilirim
Bende normalde de prolaktin yüksekliği var zaten prolaktinm yüksekken hiç hamilr kalamadm ama kalabilenlerde okudumKızlar merhaba transferime az kaldı Progesteron başlayacağım.
Başarı oranını düşürüyor diye okudum ama bu süreçte ilaç kullanılıyor mu bilmiyorum
Benim normalde yüksek değildi yapay siklus ile transfer olacağım için çok fazla ilaç kullanıyorum onlar yükseltti sanırımBende normalde de prolaktin yüksekliği var zaten prolaktinm yüksekken hiç hamilr kalamadm ama kalabilenlerde okudum
Kafama mr çekildi tümor çıktı
Hamile kaldıgmda ilacı braktm hep
Yüksekken bence deneme sonucta tüp bebek baya meşakatli bunu düene sokulmsını iste zaten genellikle tumor yoksa ilaçla 1 ayda düşer
Bazı ay sitresten bile çıkabilen bir gormon sonraki ay düzelebilir ama dr ilaç veripte hızlı düşsün diyebilir veya kesin düşüş olsun beklemeyelim diye dr ilaç verebiliorBenim normalde yüksek değildi yapay siklus ile transfer olacağım için çok fazla ilaç kullanıyorum onlar yükseltti sanırım
Teşekkür ederim görüşeceğim yarın doktorumlaBa
Bazı ay sitresten bile çıkabilen bir gormon sonraki ay düzelebilir ama dr ilaç veripte hızlı düşsün diyebilir veya kesin düşüş olsun beklemeyelim diye dr ilaç verebilior
Ama dediğin gibi benim 50_70 arası en fazla yükselmiştir ne zaman düştü hamike kaldım bence riske atmayın
Süt hormonu stres hormonuymus aynı zamanda diye duymuştum. Benim de stresli olduğum bir dönemde yukseldi.Kızlar merhaba transferime az kaldı Progesteron başlayacağım.