Transfer öncesi rahim kalınlığı

survivor118

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
350
272
103
arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı

Ben sanırım cok bilgisizdim bu konudan hic haberim yok kac olmali, ya da benim ki kaçtı doktor gel dedi geldim git dedi gittim 😅

Rabbim hayırlı sonuç almanızı nasip etsin inşallah.

Canım 11 ideal diye biliyorum bende oldum sinirdzydim yani 11 geçmesi iyi 11.2 mesela sonra iğnemi ve hapimi arttırdı transfer olduğum gün sukur bebegım tutundu bana 2 aylığı geçtik ınslah sanada nasıp olur hayırlıca zaten rahim istenilen kalınlıkta değilse devam ediliyor ilaçlara

Benım çatlatma iğnesi günü 13 mm idi sonrasında bilmiyorum ne kadardı sormadm doktorumda söylemedi estrofem kullanmadm ben

Canım ben7 sonrası iyi diye biliyorum.bahcecide oldu benim tedavim 3 çizgi olmasına falan bakıyoruz dediler onu çok anlaşmadık ama 9-10 transfer için güzel kalınlık

arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Opudan 3 gün önce 15.5 rahim kalinligim vardi. Transfer oncesi bakildimi bilmiyorum...
Nar suyu duymuştum kalınlaşma için...

Back
X