Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Canım 11 ideal diye biliyorum bende oldum sinirdzydim yani 11 geçmesi iyi 11.2 mesela sonra iğnemi ve hapimi arttırdı transfer olduğum gün sukur bebegım tutundu bana 2 aylığı geçtik ınslah sanada nasıp olur hayırlıca zaten rahim istenilen kalınlıkta değilse devam ediliyor ilaçlara
Canım ben7 sonrası iyi diye biliyorum.bahcecide oldu benim tedavim 3 çizgi olmasına falan bakıyoruz dediler onu çok anlaşmadık ama 9-10 transfer için güzel kalınlık
Canım ben7 sonrası iyi diye biliyorum.bahcecide oldu benim tedavim 3 çizgi olmasına falan bakıyoruz dediler onu çok anlaşmadık ama 9-10 transfer için güzel kalınlık
arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Opudan 3 gün önce 15.5 rahim kalinligim vardi. Transfer oncesi bakildimi bilmiyorum...
Nar suyu duymuştum kalınlaşma için...