- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi survivor118
arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne oldu?benim dondurulmuş embriyoBenım çatlatma iğnesi günü 13 mm idi sonrasında bilmiyorum ne kadardı sormadm doktorumda söylemedi estrofem kullanmadm ben
Bana 3çizgi oluşmuş dedilerCanım ben7 sonrası iyi diye biliyorum.bahcecide oldu benim tedavim 3 çizgi olmasına falan bakıyoruz dediler onu çok anlaşmadık ama 9-10 transfer için güzel kalınlık
arkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Opudan 3 gün önce 15.5 rahim kalinligim vardi. Transfer oncesi bakildimi bilmiyorum...
Nar suyu duymuştum kalınlaşma için...
9.haftamdayım cok şükür dondurulmuşla ilgili bilgim yok taze transferdi benimki ama gebelik için genel olarak en az 8 9 olmalı diye biliyorumSonuç ne oldu?benim dondurulmuş embriyo
O zaman transfer için uygun kalınlığa gelmiştir canım merak etmeBana 3çizgi oluşmuş dediler
canım transfer zamanı Rahim kalinliğin kaçtıarkadaşlar merhaba.11inde transferim var nasipse.ayın 6sında kontrolüm vardı.kalınlık 9.2 mm.estrofemlere devam ediyorum.Sizlerin transfer öncesi rahim kalınlığınız kaçtı
Canım söylemediler ben de o telaşla sormayı unuttumcanım transfer zamanı Rahim kalinliğin kaçtı