Transfer öncesi rahimde sıvı 😔

Hayalperesttim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
14
6
36
35
Merhaba hanımlar transfer öncesi kontrolde rahimde minimal sıvı var dedi doktor daha önce başına böyle blr şey gelen var mı? Doktor antibiyotik verdi önemsiz dedi ama ben çok korkuyorum 😢

Benım arkadaşım da olmustu maalesef bebegı tutunamadı eğer doktorunuz size bırakıyorsa ne zaman transfer olacağınızı erteleyen bır ıkı ay bence bende tüp bebek ıle hamıle kaldım şükür öyle şeyler yaşamadım ama çok duydum bebegı tutunup da hamılelıgını zor gecırenlerı de ınslalah hayırlısı hakkınızda

Benım arkadaşım da olmustu maalesef bebegı tutunamadı eğer doktorunuz size bırakıyorsa ne zaman transfer olacağınızı erteleyen bır ıkı ay bence bende tüp bebek ıle hamıle kaldım şükür öyle şeyler yaşamadım ama çok duydum bebegı tutunup da hamılelıgını zor gecırenlerı de ınslalah hayırlısı hakkınızda
Doktor bize sormadı antibiyotik verdi riskli mi diye sordum ama değil dedi bize bıraksa bende ertelerdim 😔

Doktor bize sormadı antibiyotik verdi riskli mi diye sordum ama değil dedi bize bıraksa bende ertelerdim 😔
Hangı sehır aceba ben kendim ıstememıstım mesela 1 ay sonra olsun demıştım tamam demıslerdı kendımı ıyı hıssetmıuprum demıştım

Allah korktuğun yere uğratmasın ınslalah bırsey olmaz hayırlıca hamıle kalırsın

Merhaba hanımlar transfer öncesi kontrolde rahimde minimal sıvı var dedi doktor daha önce başına böyle blr şey gelen var mı? Doktor antibiyotik verdi önemsiz dedi ama ben çok korkuyorum 😢
Merhaba, geçmiş olsun. Aynı durum bende de olmuştu. Antibiyotik tedavisi sonrası doktor rahimdeki sıvıyı işlemle boşaltmıştı ve transfer iki ay ertelenmişti. Daha sonra transfer oldum, tutunmayı etkileyebilir demişti doktorum.

Merhabalar , durumunuz ne oldu acaba ? Merak ettim ? Umarım hamilesinizdir 🙏🙏🙏💕 benim de doktorum Erbil yağmur

Çok üzüldüm 😔umarım en kısa zamanda alırsınız pozitif sonucu🙏 sıvıdan ya da antibiyotikden mi kaynaklandı kimyasal gebelik ?

Benimde transferim iptal oldu rahimde sıvı gördü doktorum bu sıvı tutunmayı etkiliyormus tüplerden kaynaklandığını düşünüyor ve laporoskopi olucam ya tupler alınacak yada rahimle bağlantısı kesilecek bu sıvı ile transfer yaparsam embriyoyu zehirliyor tutunma olmuyor yada düşükle sonuçlanıyor dedi.

Back
X