Cevabin icin cok tesekkur ederim menac :) herseyi kontrol etmek mumkun olmasa da doktoru secmek yine bana dusecek. Deneyimli, eli daha yatkin bir doktor secmek benim icin oncelikli tercih sebebi. Herkesin oncelikleri farkli tabi. Kimisi doktordan sicak bir elektrik almak ister, kimisi kendi problemlerine uygun doktor secmek ister, kimisi butcesine uygun secer, ben de operasyonlar konusunda korkuyorum ve bu yuzden de OPU ve transfer konusunda en deneyimli doktoru ariyorum. Eger Memorial'e gidecek olsam orda OPU ve transferlere en cok giren doktorlari biliyorum. Onlardan birini secmek isterim. Ama Amerikan Hastanesi ve Bahceci Fulya kliniginde kimler bu konuda daha deneyimli bilmiyorum. Tavsiyesi olan varsa cok memnun olurum. Bu yuzden sormak istiyorum arkadaslar, aranizda sorun yasayan varsa deneyimlerinizi duymak bana yardimci olacaktir.Herseyi akisina birakamayan biriyim belki ama benim gibiler de vardir o yuzden yardiminizi esirgemeyin. Herkes icin hakkinda hayirli olmasini diliyorum. Tum ictenligimle....