Transfer sirasinda sorun yasayan var mi arkadaslar?

Selinata

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
24
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Transfer sirasinda kanama, aci, komplikasyonlar yasayan var mi arkadaslar? Transfer'i yapacak doktorun, rahme zarar vermeden embriyoyu nereye koyacagini iyi bilen biri olmasi onemlidir diye okuyorum, bir sorun yasayaniniz varsa deneyiminizi yazar misiniz lutfen? ne gibi bir terslik yada zorluk olabilir? buna karsin ne yapiliyor? veya transfer sonrasi problem yasayan var mi? deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. cok tesekkur ederim.
sevgiler....

gördüğün gibi kimse sorun yaşamamış, vardır da aslında tek tük ben iki kere transfer yaşadım hiçbir problem, ağrı vs. yaşamadım, rahat ol inşşallah sen de yaşamayacaksın, bu tür şeylere takıla takıla stresini çoğaltma biraz akışına bırak, her şeyin konrolü sende olamaz:34:

Cevabin icin cok tesekkur ederim menac :) herseyi kontrol etmek mumkun olmasa da doktoru secmek yine bana dusecek. Deneyimli, eli daha yatkin bir doktor secmek benim icin oncelikli tercih sebebi. Herkesin oncelikleri farkli tabi. Kimisi doktordan sicak bir elektrik almak ister, kimisi kendi problemlerine uygun doktor secmek ister, kimisi butcesine uygun secer, ben de operasyonlar konusunda korkuyorum ve bu yuzden de OPU ve transfer konusunda en deneyimli doktoru ariyorum. Eger Memorial'e gidecek olsam orda OPU ve transferlere en cok giren doktorlari biliyorum. Onlardan birini secmek isterim. Ama Amerikan Hastanesi ve Bahceci Fulya kliniginde kimler bu konuda daha deneyimli bilmiyorum. Tavsiyesi olan varsa cok memnun olurum. Bu yuzden sormak istiyorum arkadaslar, aranizda sorun yasayan varsa deneyimlerinizi duymak bana yardimci olacaktir.Herseyi akisina birakamayan biriyim belki ama benim gibiler de vardir o yuzden yardiminizi esirgemeyin. Herkes icin hakkinda hayirli olmasini diliyorum. Tum ictenligimle....

Cevabin icin cok tesekkur ederim menac :) herseyi kontrol etmek mumkun olmasa da doktoru secmek yine bana dusecek. Deneyimli, eli daha yatkin bir doktor secmek benim icin oncelikli tercih sebebi. Herkesin oncelikleri farkli tabi. Kimisi doktordan sicak bir elektrik almak ister, kimisi kendi problemlerine uygun doktor secmek ister, kimisi butcesine uygun secer, ben de operasyonlar konusunda korkuyorum ve bu yuzden de OPU ve transfer konusunda en deneyimli doktoru ariyorum. Eger Memorial'e gidecek olsam orda OPU ve transferlere en cok giren doktorlari biliyorum. Onlardan birini secmek isterim. Ama Amerikan Hastanesi ve Bahceci Fulya kliniginde kimler bu konuda daha deneyimli bilmiyorum. Tavsiyesi olan varsa cok memnun olurum. Bu yuzden sormak istiyorum arkadaslar, aranizda sorun yasayan varsa deneyimlerinizi duymak bana yardimci olacaktir.Herseyi akisina birakamayan biriyim belki ama benim gibiler de vardir o yuzden yardiminizi esirgemeyin. Herkes icin hakkinda hayirli olmasini diliyorum. Tum ictenligimle....

merhaba canım.. tedirginliğini çok iyi anlıyorum bizde bu yola başladığımızda inan aynı senin gibiydik.. Uzun uzun araştırmalar sonucunda
Bahçeci kliniğine karar verdim ve çok şükür şuanda hamileyim.. Doktorum Güvenç Karlıkaya çok başarılı, çok titiz ve çok içten bi doktor. Ben merkezimi ve doktorumu tavsiye ederim.. Rabbim yolunu açık etsin arkadaşım....

canım kesinlikle bu konu çok önemli doktor var doktor var maalesef o yüzden ayrımı çok iyi yapmak lazım.. ben kadıköyşifada birgül sarıkamışta transfer oldum harika bi insan doktorluğu muazzam. amerikan hastanesindede çalışıyo diye biliyorum eğer varsa düşünmeden git derim..

Back
X