• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonradı 9. Gün beta 0

avlotus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
180
53
28
29
3. Gün embrio transferi oldum. Bugün 9. Gün kanda beta 0 çıktı. Böyle olup sonra pozitif olan var mı? Umut ışığı arıyorum

3. Gün embrio transferi oldum. Bugün 9. Gün kanda beta 0 çıktı. Böyle olup sonra pozitif olan var mı? Umut ışığı arıyorum
Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım her gün kan vermeye gittim kollarım mosmor olmuş şimdi görüyorum.. Rabbimden umut kesilmez inşallah sevindirir sizi

Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım her gün kan vermeye gittim kollarım mosmor olmuş şimdi görüyorum.. Rabbimden umut kesilmez inşallah sevindirir sizi
Amin Allah razı olsun çok zor 0 ı görünce yıkıldım insan 1 e bile razı olacak aşamaya gelebiliyormuş. Siz nasılsınız deneyecek misiniz bir daha

Amin Allah razı olsun çok zor 0 ı görünce yıkıldım insan 1 e bile razı olacak aşamaya gelebiliyormuş. Siz nasılsınız deneyecek misiniz bir daha
Evet çok zor bir durum evimi dip köşe temizleyip transfere gittim 0 ı görünce ağlaya ağlaya temizlik yaptım rabbim kimsenin emekleriniz boşa çıkarmasın...Denemeyi düşünüyorum ama daha doktorumla görüşmedik izinde kendisi kaç ay dinlendirme yapacak bilmiyorum siz ne yapacaksanız doktorunuz ne dedi ne önerdi

Bana beklemeyi önerdi günümde yenşden test vermemi istedi 3. Gün erken buldu galiba ilk denemeniz miydi

Back
X