• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonras

bende transfer günü 2 saat yattım tuvaletimi yaptıktan sonra çok azcık bir kanamam oldu oda peçeteyle sildikten sonra belli oluyor o gün tüm tuvalet sonrası çok ama çok az derecede oldu sonra olmadı o çok normal bir durummuş sen tüp bebeği ne sebepten dolayı yaptırdı yani sorun eşindemiydi yoksa sendemiydi

canım ben onu sormadım zaten benım dondurulmuslarla oldu yerlesme kanaması 7 ve 8 ıncı gunlerde gelıyo.senınkı yumurta toplama işlemi sanırım. ben onu gecen sene yaptırmıstm benım cok kanamam olmustu tuvalete kalktıgımda bacaklarımdan akmıstı o derece senın az olmus merak etme tatlım

kızlar idrar testi yaptım...bugün transferimin 9. günü...dayanamadım...ikinci çizgi tam net değil ama oldukça pembe :) hamile olabilir miyim acaba???

valla ben idrarda pozitifi hiç görmedim.....değerim azdı zaten....demek senin değerin yüksekk ondan dolayı çıktıı...bence hamilesindir canımm kandada yaptır kesin emin olursun o zaman

merhabalar..benimde transfer 20 kasımda oldu...2 aralık test günüm..bugün 5. günümdeyim ve kendimde belirti aramaktan aalamıyorum kendimi..nekadar zor bu bekleme dönemi..zamanda geçmiyor..araya bayramda girecek...nasıl hareket edeceğini bilemiyor insan..allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş...güzel haberler verebiliriz umuyorum..herkese bol şans..ikinci çizgi hafif çıktıysa hamilesindir...daha önceki 2 gebeliğimde yaşamıştım bunu hep ikinci çizgi silik çıkardı ve hamileydim...doğrulamak istersen kan testi yaptırabilirsin..

benim de transferim 14 kasımda oldu.yani yarın test günüm.
korkmuyorum desem yalan olur.3 embriyo yerleştirildi.yalnız takip edenler bilirler.ben geçen hafta yumurtalık dönmesi teşhisi ile acil hastaneye kaldırıldım.tedavi oldum gerçi doktorum tutunmuşsa tutunmuştur bebiş hiç merak etme dedi ama allahımın büyüklüğü tabi....
dilerim tutunmuştur.

slm ark.ben tedaviye 9 kasım da başladım 21 kasımda da transferlerim oldu benden 14 tane yumurta topladılar 11 tanesi döllendi 4 tanesini transfer etttiler 2 aralıkta yumoşların tutup tutmadığı belli olacak kısmet olursa şimdi 2 tane ilaç kullanıyorum ilaçlarım monodoks 12 saatte bir kullanıyorum folbiol olanı sabahları kullanıyorum ve birde progestan 200 mg verdiler onuda vajinadan kullanıyorum günde 3 defa onu kullandığım zaman kremimsi şelilde iç çamaşırımda belirginşeşiyor sanki genital bölgeye krem sürülmüş gibi oluyor yani bulaşıyor benim gibi olan arkadaşlar ne olur cvp verir acil bekliyorum

canım inşallah pozitif sonuç alırsın..daha önceden ben yumurta takipleri sırasında vajinadan kullanmıştım progestanı..aynen dediğin gibi durum oluyor...normal yani endişelenme...bende 8 aralıkta transferim olacak..progestanı kalçadan iğne olarak vericekler bana..tabi her hastanenin uygulaması farklı..ama progestan transfer sonrası en önemli ilaçtır...

bende jel halinde kullanıyorum arkadaşlar doktoruma sordugumda şöyle bir açıklama yapmıştı.. yumurtalarımız toplanırken rahmin içinde hamilelikte gerekli olan bir hormonu yada sıvıyıda çekiyorlarmış o nedenden dolayı bu jel sayesinde hamilelik için gerekli olan şartları saglamış oluyoruz. bizden aldıklarını telafi ediyo anlayacagınız :)

[sıze="2"]canım inşallah pozitif sonuç alırsın..daha önceden ben yumurta takipleri sırasında vajinadan kullanmıştım progestanı..aynen dediğin gibi durum oluyor...normal yani endişelenme...bende 8 aralıkta transferim olacak..progestanı kalçadan iğne olarak vericekler bana..tabi her hastanenin uygulaması farklı..ama progestan transfer sonrası en önemli ilaçtır...[/sıze]

amin cnm inşallah olurda 2 aralıkta size müjdeli haberi veririm inşallah

slm ark.ben tedaviye 9 kasım da başladım 21 kasımda da transferlerim oldu benden 14 tane yumurta topladılar 11 tanesi döllendi 4 tanesini transfer etttiler 2 aralıkta yumoşların tutup tutmadığı belli olacak kısmet olursa şimdi 2 tane ilaç kullanıyorum ilaçlarım monodoks 12 saatte bir kullanıyorum folbiol olanı sabahları kullanıyorum ve birde progestan 200 mg verdiler onuda vajinadan kullanıyorum günde 3 defa onu kullandığım zaman kremimsi şelilde iç çamaşırımda belirginşeşiyor sanki genital bölgeye krem sürülmüş gibi oluyor yani bulaşıyor benim gibi olan arkadaşlar ne olur cvp verir acil bekliyorum

slm arkadaşım aynı gunde transfer yaptırmısız:)benımde 16 tane yumurtam vardı 11 tanesi döllendi 2 tanesini transfer yaptılar,2 aralıkta kısmetse öğrenicez.bende iki ilaç kullanıyorum bır corasprin,bırede vitamin.vajinamdan kullandığımda var.bırde karnıma yapıstırdıgım ıkı tane bant var 4 gunde bır yenılıyorum bantları.vajınadan gelen akıntıda cok normal ama ılacı uyguladıktan sonra mumkunse yatabılıgın kadar yat derım....ınsallah ıyı haberlerımızı bırbırımıze verırız ALLAH yüzümüzü güldürsün bızleride sevindirsin :CüvCüv:

inşallah hepinizin bebekleri tutar arkadaşlar sadece tutması da yetmiyor ki inşallah sağlıklı olurlar ve 9 ay sonra da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
benim tuttu ama 2 gün önce 6+3 te kalp atımını duyamadı doktor hem karından hem vajinadan baktı pazartesi tekrar gideceğiz inşallah duyulur diğe dua ediyorum

slm kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun.hamile olan arkadaş tebrikler darısı başımıza inş.yarın kan testi yaptırıcam ve sonucum belli olacak bana bayram inş.yarın gelecek:))

arkadaşlar allah tamamına erdirsin inşallah..test yaptıracak arkadaşlar inşallah mübarek bayram günü güzel haberlerinz gelir de hepimizin morali bir düzelir...eylul08 arkadaşım sakın moralini bozma..benim kuzenimin 9.haftada duyulmuştu kalp atışı...bazen öyle olabiliyormuş..bayram dönüşü bir de bakmışsın bebişin gayet iyi durumda...dua ediyorum hepimiz için..

ablanın içi rahat olsun.bende de adet agrısı gibi agrılar olmuştu,çok korkmuştum.acaip kasılma filan olmuştu.rahim alışmaya çalışıyo o yüzden,bebişe hazırlık yani.

Back
X