- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi selma saydam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıkmıştı değerim 52 çıktı sizinde var hayırlı olsunMerhabalar 3. Gün embriyo su transferinin 10. Günü kaset gebelik testi yaptım hayalet cizgi çıktı sizce var mi
Ayy inşaallah içine su serptin inşaallah vardırVar var gözün aydın canim sağlıkla ilerlesin![]()
Stres yaptım yoktur diye Rabbim içimize su serpsin inşaallahBenimde böyle çıkmıştı değerim 52 çıktı sizinde var hayırlı olsun![]()
Şuan değeriniz kaç acabaBenimde böyle çıkmıştı değerim 52 çıktı sizinde var hayırlı ols
Yarın yaptırıcam testiŞuan değeriniz kaç acaba
Büyük ihtimalle var canım bende tüp bebek yapınca bu şekilde öğrenmiştim aynı test markası da buydu sanırımMerhabalar 3. Gün embriyo su transferinin 10. Günü kaset gebelik testi yaptım hayalet cizgi çıktı sizce var mi
İnşallah çok stres yaptım Rabbim nasip etsin isteyen herkese bu mübarek günde inşaallahBüyük ihtimalle var canım bende tüp bebek yapınca bu şekilde öğrenmiştim aynı test markası da buydu sanırımgözün aydın sağlıkla ilerler inşaAllah
![]()
Amin amin canımİnşallah çok stres yaptım Rabbim nasip etsin isteyen herkese bu mübarek günde inşaallah![]()