Transfer sonrası 10.gün

Ayyyy maşallah ne güzel çıkmıııış 🥹🌸 allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏼✨💞 kaçıncı gün embriyosuydu transferin ne zamandııı
3. Gün embriyosuydu 25 haziranda transfer olmuştum 😊 inşallah düşmez de yükselmeye devam eder

Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da 5. gün embriyo transferi oldum bugün 10. Günüm beta hcg değeri 576 çıktı. 8. gün de 221 çıktı. Sizce nasıl?
Merhabalar bende 26 haziranda transfer oldum değerler hemen hemen sizinkiyle aynı şekilde ilerliyor, çift embriyo koyuldu. Dün hastane kese muayenesi için 16 temmuza gün verdi sizinkiler hangi güne verdiler acaba o gün kalp atışı duyulma ihtimali de var mı

selamlar benim de test günüm cuma ama perşembe günü yapacağım. perşembe günü 11. gün oluyor. sorun olmaz herhalde 😊

Merhabalar bende 26 haziranda transfer oldum değerler hemen hemen sizinkiyle aynı şekilde ilerliyor, çift embriyo koyuldu. Dün hastane kese muayenesi için 16 temmuza gün verdi sizinkiler hangi güne verdiler acaba o gün kalp atışı duyulma ihtimali de var mı
Ben bugün tekrar kan verdim 12.gün 1150 çıktı canım . 15 Temmuz dediler kontrol için :) acaba ikiz olabilir mi?

Ben bugün tekrar kan verdim 12.gün 1150 çıktı canım . 15 Temmuz dediler kontrol için :) acaba ikiz olabilir mi?
Size de mi çift embriyo koyulmuştu yoksa tek miydi genelde sayılar bu şekilde yükseldiğinde çift diyorlar ama tabi net durumu kese kontrolünde göreceğiz ben çok merak ediyorum ikisi de tuttu acaba

Size de mi çift embriyo koyulmuştu yoksa tek miydi genelde sayılar bu şekilde yükseldiğinde çift diyorlar ama tabi net durumu kese kontrolünde göreceğiz ben çok merak ediyorum ikisi de tuttu acaba
Benimde çift bende çok merak ediyorum bu şekilde olup ikiz olanlar var mı acaba

Back
X