Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar transferden sonra 12. Gun degerim 37 bu deger bana cok dusuk geliyor bi problemmi var acaba korkuyorum yarin yeniden test yapcaz ama daha dusuk cikacak diye çok korkuyorummm
slm canim ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah icimi rahatlattin canim cok tesekkur ederim
slm o korkuyu iyi bilirim.
ben transferden sonra 12 günde degerim 10,50 cıkmıstı doktor deger olarak hamilesiniz ama devam etmez dedi.14. gün degerim 32 cıktı 16. gün degerim 56 cıkmıstı .
suan 21 haftalık hamileyim .en önemlisi sakın moralini bozma .kendine bebeğim benle kalcak diye telkin et
slm o korkuyu iyi bilirim.
ben transferden sonra 12 günde degerim 10,50 cıkmıstı doktor deger olarak hamilesiniz ama devam etmez dedi.14. gün degerim 32 cıktı 16. gün degerim 56 cıkmıstı .
suan 21 haftalık hamileyim .en önemlisi sakın moralini bozma .kendine bebeğim benle kalcak diye telkin et
doktor birsey dmedi canim onemli olan yükselerek devam etmesi bakalim yarin kac cikacak
doktor birsey dmedi canim onemli olan yükselerek devam etmesi bakalim yarin kac cikacak
canim cok uzuldum bende bundan cok korkuyorum insallah birdaha ki sefer basarir yavrunu kucagina alırsın
Canim Allah bagislasin masaallah.ne guzel bebegin seninle.mucizeyi yasamissin.benimde ucuncu denememde iki adet blast embriyo transfer edildi.sekizinci gun 14 cikti degerim.sonra yukselmedi.doktor bana hamilesin dedi ama ben bi turlu inanamadim dusuk deger devam etmez dedim etmedi.Simdi diyorum acaba seningibi moralimi yuksek tutsaydim o benimle olurmuydu![]()
canim cokkk sagol insallah cuma senin degerin cok yuksek cikar hem pozitif olur hemde boyle korkmazsin saglikli bi bebek alirsin kucagina
bencede bekle canim cumadan sonrada pazari bekliceksin zaten pozitif olursa dger kac olursa olsun iki katina cikmasi gerekiyo biliyosun
canim cokkk sagol insallah cuma senin degerin cok yuksek cikar hem pozitif olur hemde boyle korkmazsin saglikli bi bebek alirsin kucagina
canim cok uzuldum bende bundan cok korkuyorum insallah birdaha ki sefer basarir yavrunu kucagina alırsın
ben 1 blast diye korkuyorum 2 blast nasıl tutmuyor ya kaliteleri iyiydi di mi sen dışarda 5.gün yasa içerde tutma anlamıyorum demek gerisi rabbimden..
Hic korkma bu isler hic belli olmuyor cnm.ne kalite ne sayi kismette varsa oluyor.hersey cok inanmaktan geciyo inanki.ben basta iki negatifim var diye cok korktum o korkuyu bi turlu atamadim.fazla sitres yaptim.degerim yukselmedi.[/QUOTE
evet hayırlısı olsun haklısın.
sagol canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
ohoooo :)) cinsiyeti belli olacakta alcaz hayirlisiyla olur insallah canim hehe :))
ben d eböyle düşük olur diye endişeleniyorum insan anlayınca ne oldugunu iyice stres olur peki neden böyle oluyor acaba kiminde düşük kiminde yüksek doktorun bi şey dedi mi geç mi tutunuyor embriyo son and amı karar veriyo napıyo ya![]()
benim yumurtam 2.gün transferiydi, ve transferden sonra 4 gün yatabilmiştim sonra çalıştım.doktorum bazen gec tutunma olabiliyor moralinizi bozmadan 2 gün sonra tekrar ölçtürün demişti.hastaneden cıkınca cok aglamıstım .eşim üzülme bi daha deneriz ama ben bu bebeğni kalcagına cok inanıyorum sen neden inanmıyosun diyerek beni susturmustu.rabbimin izniylede tuttu.