Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 14. Gun 96 degerim nasil
nasil yani 19 geldi olmadi benim 9.gun 17.14 tu biliuosun 5in ustu pozitif sayiliyor
nasil yani 19 geldi olmadi benim 9.gun 17.14 tu biliuosun 5in ustu pozitif sayiliyor
canim hic belli olmuyo benim 9.gun 17.14 tu seninki 19 cikmis iste bak cok sukur benimki suan 96 sende bekle cikacak ALLAH in izni ile
canim hic belli olmuyo benim 9.gun 17.14 tu seninki 19 cikmis iste bak cok sukur benimki suan 96 sende bekle cikacak ALLAH in izni ile
canim cok guzel hayirli ugurlu olsun saglicakla al insallah kucagina
iste erken yapinca gercektende boyle panik oluyo insan bende dayanamadim yaptirdim yaptirdigima bin pisman oldum doktorlarin bir bildigi var 12. Gun yaptirmak en guzeli ama uzulme insallah birden artacak degerin
canim cok guzel hayirli ugurlu olsun saglicakla al insallah kucagina
o korkuyu iyi taniyorum canim sanirim dogana kadar devam edecek ama uzulme olumlu dusun bak neguzel artmis degerin benim arkadasim 12.gun 58 cikmis degeri acilde baktirmis degerin dusuk git yat dinlen demisler 15 gun tekrar baktirmis 0 cikmis korkma seninki toparlamis cok sukur simdilik ins hep bole devam eder canim
iyi canım bence..bu arada benim sonucum 19geldi 9.gün olmadı malesef...
Cnm bence kesin negatif diyemeyiz bence cmartesi bidaha yaptir inss katkat artacaktir cnm
Transferin 12.gün betahcg değerim 50,69, 14.gün 214, 16.gün 521 çıktı değerler sizce nasıl?
canım, anlayamadım 15. gün mü 0 çıkmış ? kimyasal gebelik mi olmuş yani?o korkuyu iyi taniyorum canim sanirim dogana kadar devam edecek ama uzulme olumlu dusun bak neguzel artmis degerin benim arkadasim 12.gun 58 cikmis degeri acilde baktirmis degerin dusuk git yat dinlen demisler 15 gun tekrar baktirmis 0 cikmis korkma seninki toparlamis cok sukur simdilik ins hep bole devam eder canim
yapıcam nesecim ama 19cidden dusuk sansımı denicem..donmuşlar için ne kadar ara vermeliyim sence?
Cnm zaten bizim hast niyeyse erken istior tahlil son gunlerde beta daha hizli yuksele biliyor cnm benim hala umudum var senin icin
İnss olur eger olmazsada iki ay bosluk verip baslana biliyor cnm inss gerek kalmaz
bugun 14. Gun 96 degerim nasil
evet ya erken istiyorlar acaba böyle ben gibi cıkarsa mudahale etmek için mi?yarın ararlar mutlaka sormak için..inş.gerek kalmaz canım ne diyeyim artık beklicem ve görücem..
o korkuyu iyi taniyorum canim sanirim dogana kadar devam edecek ama uzulme olumlu dusun bak neguzel artmis degerin benim arkadasim 12.gun 58 cikmis degeri acilde baktirmis degerin dusuk git yat dinlen demisler 15 gun tekrar baktirmis 0 cikmis korkma seninki toparlamis cok sukur simdilik ins hep bole devam eder canim