transfer sonrasi 12. gun degeri dusuk cikip sonradan yukselen varmi mesela 37

nasil yani 19 geldi olmadi benim 9.gun 17.14 tu biliuosun 5in ustu pozitif sayiliyor

canım hastaneden kan verdigim yerden tel.de deger az dediler tüp bebk için kendi doktrumdan korkuyorum aramadım malum dicek niye yarını beklemiyorsun..ama senin kaçıncı gun 17di?bu blasttı daha yuksek cıkardı olsa ..

Transferin 12.gün betahcg değerim 50,69, 14.gün 214, 16.gün 521 çıktı değerler sizce nasıl?

o korkuyu iyi taniyorum canim sanirim dogana kadar devam edecek ama uzulme olumlu dusun bak neguzel artmis degerin benim arkadasim 12.gun 58 cikmis degeri acilde baktirmis degerin dusuk git yat dinlen demisler 15 gun tekrar baktirmis 0 cikmis korkma seninki toparlamis cok sukur simdilik ins hep bole devam eder canim

o korkuyu iyi taniyorum canim sanirim dogana kadar devam edecek ama uzulme olumlu dusun bak neguzel artmis degerin benim arkadasim 12.gun 58 cikmis degeri acilde baktirmis degerin dusuk git yat dinlen demisler 15 gun tekrar baktirmis 0 cikmis korkma seninki toparlamis cok sukur simdilik ins hep bole devam eder canim
canım, anlayamadım 15. gün mü 0 çıkmış ? kimyasal gebelik mi olmuş yani?

yapıcam nesecim ama 19cidden dusuk sansımı denicem..donmuşlar için ne kadar ara vermeliyim sence?

Cnm zaten bizim hast niyeyse erken istior tahlil son gunlerde beta daha hizli yuksele biliyor cnm benim hala umudum var senin icin
İnss olur eger olmazsada iki ay bosluk verip baslana biliyor cnm inss gerek kalmaz

Cnm zaten bizim hast niyeyse erken istior tahlil son gunlerde beta daha hizli yuksele biliyor cnm benim hala umudum var senin icin
İnss olur eger olmazsada iki ay bosluk verip baslana biliyor cnm inss gerek kalmaz

evet ya erken istiyorlar acaba böyle ben gibi cıkarsa mudahale etmek için mi?yarın ararlar mutlaka sormak için..inş.gerek kalmaz canım ne diyeyim artık beklicem ve görücem..

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :1:

Back
X