transfer sonrasi 12. gun degeri dusuk cikip sonradan yukselen varmi mesela 37

evet canim ilk denemeydi insallah bir sorun yasamam hala korkuyorum ben

korkma hamdolsun de :) benim ilk tüp denememde 9.gün 22 çıkmıştı 12.gün 9 a düşmüştü.yükseldiğini görmek bile harika :))

bu cikolata kisti hastalarindami boyle oluyo anlamadim simdi o arkadasimda cikolata kistinden ameliyat olmustu ilki tuttu sonra seninki gibi 0 a dustu ikinci tutmadi evet haklisin en azindan benim ki yukseliyo cok sukur ama dusuk gittigi icin korkuyorum napim elimde degil

bu cikolata kisti hastalarindami boyle oluyo anlamadim simdi o arkadasimda cikolata kistinden ameliyat olmustu ilki tuttu sonra seninki gibi 0 a dustu ikinci tutmadi evet haklisin en azindan benim ki yukseliyo cok sukur ama dusuk gittigi icin korkuyorum napim elimde degil

düşük gitmiyoki kız iki katına çıkmış maşallah.devam eder inşallah :49:

Doktorumda aynen su tepkiyi verdi ooooooof fatma hanim neguzel iki katindan fazla olmus hala olumsuz dusunuyorsunuz diye ama cumartesi tekrar kan tahlili yapcaz benim istegimle o cok sart degil dedi ama cumartesi bakalim ne olcak insallah arayi kapatir benimkide inşallah

benimde bugün 10.günüm
betahcg değerim 13.19
doktor ne pozitif ne negatif diyebilirim dedi
2 gün sonra ikiye katlanması lazım dedi
tabi onunlada bitmiyo bide ultrasonda keseyi görmek lazım dedi

Arkadaslar transferden sonra 12. Gun degerim 37 bu deger bana cok dusuk geliyor bi problemmi var acaba korkuyorum yarin yeniden test yapcaz ama daha dusuk cikacak diye çok korkuyorummm

benimde bugün 10.günüm
betahcg değerim 13.19
doktor ne pozitif ne negatif diyebilirim dedi
2 gün sonra ikiye katlanması lazım dedi
tabi onunlada bitmiyo bide ultrasonda keseyi görmek lazım dedi:26:

canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah insallah degerlerin kat kat artar benimki 9. Gun 17.14 cikmasina rahmet kat kat artti RAB bime sukurler olsun ama insan yinede keseyi kalp atimini duymadan rahatlayamiyo insallah ogunler cumlemize nasip olur.

yarın büyük gün benim için

Merhaba arkdaslar benim 1 aşılama 2 tüp bebek başarısız sonucum var .Hatta dün aldim bi negatif sonucu 10 ci gün 1.50 çıkmış doktor bana negatif ama 2 gün daha bekleyelim ilaç ları kesme dedi fakat bn ilac falan kullandim dünden beri. Yükseleceginede inanmıyorum zaten.boyle duyumla karsilasip pozitif sonuç alanlar varmi aranizda

Doktorumda aynen su tepkiyi verdi ooooooof fatma hanim neguzel iki katindan fazla olmus hala olumsuz dusunuyorsunuz diye ama cumartesi tekrar kan tahlili yapcaz benim istegimle o cok sart degil dedi ama cumartesi bakalim ne olcak insallah arayi kapatir benimkide inşallah
merhaba surecınız saglıkla devam ettı mı acaba

Back
X