galiba oyle olmus canim ben oyuzden 37 cikinca bayaa panik yaptim suanda cok rahat degilim ama iyi dusunmek zorundayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba oyle olmus canim ben oyuzden 37 cikinca bayaa panik yaptim suanda cok rahat degilim ama iyi dusunmek zorundayim
evet canim ilk denemeydi insallah bir sorun yasamam hala korkuyorum ben
evet canim ilk denemeydi insallah bir sorun yasamam hala korkuyorum ben
bu cikolata kisti hastalarindami boyle oluyo anlamadim simdi o arkadasimda cikolata kistinden ameliyat olmustu ilki tuttu sonra seninki gibi 0 a dustu ikinci tutmadi evet haklisin en azindan benim ki yukseliyo cok sukur ama dusuk gittigi icin korkuyorum napim elimde degil
bu cikolata kisti hastalarindami boyle oluyo anlamadim simdi o arkadasimda cikolata kistinden ameliyat olmustu ilki tuttu sonra seninki gibi 0 a dustu ikinci tutmadi evet haklisin en azindan benim ki yukseliyo cok sukur ama dusuk gittigi icin korkuyorum napim elimde degil
Arkadaslar transferden sonra 12. Gun degerim 37 bu deger bana cok dusuk geliyor bi problemmi var acaba korkuyorum yarin yeniden test yapcaz ama daha dusuk cikacak diye çok korkuyorummm
canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah insallah degerlerin kat kat artar benimki 9. Gun 17.14 cikmasina rahmet kat kat artti RAB bime sukurler olsun ama insan yinede keseyi kalp atimini duymadan rahatlayamiyo insallah ogunler cumlemize nasip olur.
canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah insallah degerlerin kat kat artar benimki 9. Gun 17.14 cikmasina rahmet kat kat artti RAB bime sukurler olsun ama insan yinede keseyi kalp atimini duymadan rahatlayamiyo insallah ogunler cumlemize nasip olur.
hakkinda hayirlisi olsun insallah
hakkinda hayirlisi olsun insallah
merhaba surecınız saglıkla devam ettı mı acabaDoktorumda aynen su tepkiyi verdi ooooooof fatma hanim neguzel iki katindan fazla olmus hala olumsuz dusunuyorsunuz diye ama cumartesi tekrar kan tahlili yapcaz benim istegimle o cok sart degil dedi ama cumartesi bakalim ne olcak insallah arayi kapatir benimkide inşallah