Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosuYerleşme kanamasıdır korkma canım. Doktoruna haber ver yinede.
Kaçıncı gün embriyosu?
Canım bende o durumdayım 9. Gün pozitif gördüm ama leklenmem oldu5.gün embriyosu
lekelenmedir o bende 9 günü olmuşdu korkmaKızlar merhaba transferimin 13.günü ve kan verdim değerim 200 çıktı şuanda da kahverengi lekelenmelerim oluyor ve aşırı derecede adet olur gibi sancı çekiyorum şuan sizce normal mi yoksa bebeğe birşey mi oluyor![]()
Canım bende o durumdayım 9. Gün pozitif gördüm ama leklenmem oldu
Proluton yaptırdım durdu. Adet ağrılarım oldu kaşık ve bel ağrılarım fazlaydı. 2 gündür kesildi. Yarın 14. Günüm kan verecem o zaman net olarak belli olcak. Ya tamam ya dewam![]()
İnşallah canım benim lekelenmem sadece 9. Gün oldu bitti. Başka da olmadı. Ama bel ve kasık ağrısı çok fazla olmuştu. Sonuçtan sonra. Benı de o düşündürüyor. 2 gündür de şükür ağrım yok.İnşallah bir sorun olmaz sende de buraya yazarsan sevinirim bende doktora gideceğim içim hiç rahat değil inşallah kalp atışlarınıda duyarız![]()
2 kat artış olmuş canım ne kadar güzel. Benım de 10 yıl oldu. 8. Tedavım.Aynen öyle maalesef benim bu ilk 9 yıldan sonra o yüzden çok tecrübesizim ben iki gün öncede kan verdim 75 di dünde 200 e çıkmıştı yarında vercem şuan tek korkum bu lekelenmeler Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah
Amin canım inşallah hepimizinİnşallah korkulacak birşey yoktur Allah yardımcın olsun canım seninde inşallah