Transfer sonrası 13.günden kanda değer 200 çıkmasına rağmen lekelenmeler oluyor

fatma188

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2024
13
16
3
28
Kızlar merhaba transferimin 13.günü ve kan verdim değerim 200 çıktı şuanda da kahverengi lekelenmelerim oluyor ve aşırı derecede adet olur gibi sancı çekiyorum şuan sizce normal mi yoksa bebeğe birşey mi oluyor

Yerleşme kanamasıdır korkma canım. Doktoruna haber ver yinede.
Kaçıncı gün embriyosu?

rahim genişlemesi kramp yapar ama lekelenmeyi bilemeyeceğim. ama stres yapma en önemlisi o

5.gün embriyosu
Canım bende o durumdayım 9. Gün pozitif gördüm ama leklenmem oldu
Proluton yaptırdım durdu. Adet ağrılarım oldu kaşık ve bel ağrılarım fazlaydı. 2 gündür kesildi. Yarın 14. Günüm kan verecem o zaman net olarak belli olcak. Ya tamam ya dewam

lekelenmedir o bende 9 günü olmuşdu korkma

İnşallah bir sorun olmaz sende de buraya yazarsan sevinirim bende doktora gideceğim içim hiç rahat değil inşallah kalp atışlarınıda duyarız

İnşallah bir sorun olmaz sende de buraya yazarsan sevinirim bende doktora gideceğim içim hiç rahat değil inşallah kalp atışlarınıda duyarız
İnşallah canım benim lekelenmem sadece 9. Gün oldu bitti. Başka da olmadı. Ama bel ve kasık ağrısı çok fazla olmuştu. Sonuçtan sonra. Benı de o düşündürüyor. 2 gündür de şükür ağrım yok.

Ağrı olsa niye oluyor diyoruz. Olmasa belırtım yok kan değerim mı düştü diyoruz.
Yanı o kadar zor ki beklemek.
Ben 2 kez kımyasal yaşayınca ınanasım gelmıyor korkuyorum bilmiyorum değişik duygulardayım.
Gereksiz stres yapıyoruZ. Ama bunu anlatamıyoruz maalesef kendımıze.

Aynen öyle maalesef benim bu ilk 9 yıldan sonra o yüzden çok tecrübesizim ben iki gün öncede kan verdim 75 di dünde 200 e çıkmıştı yarında vercem şuan tek korkum bu lekelenmeler Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

2 kat artış olmuş canım ne kadar güzel. Benım de 10 yıl oldu. 8. Tedavım.
Lekeden korkma dedi doktor bana erken dönemde bekliyoruz leke be ağrı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…