Transfer sonrası 3.günüm

Gebelik var mı

• Var

OY: 3 60,0%
  • Yok

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

milenasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
75
32
38
27
Merhaba herkese, transferden sonra 3.günüm ama dayanamadım test yaptım ilk idrarlada değil ikinci idrarla bu 3.denemem 5.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet. Otrivelle de vurdular transferin ertesi günü. Sizce var mıdır artık bu süreç yıprattı hepimize Allah kolaylık sabır versin inşallah..

Eklentiler

• 8BC388B0-A45C-433D-ABBD-97FE39366B9C.webp
    8BC388B0-A45C-433D-ABBD-97FE39366B9C.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 3.479
Merhaba herkese, transferden sonra 3.günüm ama dayanamadım test yaptım ilk idrarlada değil ikinci idrarla bu 3.denemem 5.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet. Otrivelle de vurdular transferin ertesi günü. Sizce var mıdır artık bu süreç yıprattı hepimize Allah kolaylık sabır versin inşallah..
Ovitrelle iğne olmuşsunuz şu an pozitif çıkması kesin gebelik var demek değil malesef iğne etkisi. 10-12gün arası geçiyor o iğnenin etkisi

Önceki 2 transferlerimde de oldum hiçbir zaman iki çizgi çıkmamıştı ondan umutlandım..
İlginç gerçekten çıkmaması. Ovitrelle pozitif çıkarıyor testleri hep. Hatta bu erken gebeliklerde 14 güne kadar bile pozitif olabiliyor hassas oldukları için. Acaba önceki transferlerde hcg içermeyen bir çatlatma iğnesi olmuş olabilir misiniz

Canim sabirsizligini çok iyi anliyoruz. Birazcik daha sabret doktor dedigi tarihte yap. Ovitrell evet pozitif çikariyor. InsaAllah daha koyu çizgiyle hamileligini ogrenirsin

Diğer ikisi de ovitrelleydi ama bu sefer pozitif çıkaracağı tutar yani 😂 hayırlısı olsun inşallah ya çok istiyorum bu sefer pozitif olsunnn🤲🏻

Bu iğnelerin etkisi geçerken beta hcg düşüp yeniden mi yükseliyor peki bilen var mı

3. Gün çok erken, üzerinden 10 gün geçmiş sonuç ne oldu

Back
X