Transfer sonrası 4cü gün

fatima2001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
8
3
1
24
Merhaba kızlar. Ben yeni katıldım. Tavsiyenize ihtiyacım var. 1kasım transfer edildi embrio- 5günlük. Şu an hafif göğüs şişkinliyi var , ara sıra karın ağrım oluyor. Okuduğum belirtilerin çoku yok bende. Açıkcası çok endişeliyim. İdrar testi yapmak istiyorum, korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce test yapmalımıyım? 🥺

Merhaba kızlar. Ben yeni katıldım. Tavsiyenize ihtiyacım var. 1kasım transfer edildi embrio- 5günlük. Şu an hafif göğüs şişkinliyi var , ara sıra karın ağrım oluyor. Okuduğum belirtilerin çoku yok bende. Açıkcası çok endişeliyim. İdrar testi yapmak istiyorum, korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce test yapmalımıyım? 🥺
4. Gün kanda bile öğrenmek cok zor bence bosuna idrar yapmayın . Ben 7. Gün öğrenmiştm . Belirti aramayın bence belirtisi olup negatif alanda var belirtisiz pozitif olanda var . Benim sadece 7. Gün belim kasıgım ve sol bacagım ağrıdı ama olmasada pozitif olabilir

Çok teşekkür ederim,içimi rahatlatdınız. Hrpsi heyecandan, sanki günler geçmiyor. Sağlıkla alın kucağınıza bebeyinizi

Çok teşekkür ederim,içimi rahatlatdınız. Hrpsi heyecandan, sanki günler geçmiyor. Sağlıkla alın kucağınıza bebeyinizi
Aminn stres yapmayın bence benim 2. Transferde tuttu ilkinde hep karamsardım kesin tutmadı falan diyodum bunda cok düşünmedim aşırı süreli yatmadım . Güzel düşünün güzel olsun :)

Merhaba ben de 1 kasimda 5. gün dondurulmus embriyo transferi oldum aksamlar bel agrisi oluyor ara ara gelen de kasik agrisi var birde goguslerim aciyor ama bunlarin hepsi ilaclardan mi yoksa bir belirtimi bilmiyorum 3-4 gun sonra test yaparim diyorum ben de

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?

ben 6ğün idrarda öğrenmiştirm, tüp bebekte hemen çıkabiliyor sonuç

Evet bende 5ci gündən idrar testi yaptım, pozitiv çıktı, şuan hamileyim, yeni öyrendim . Beta feğerim 11ci gün 1208, 13cü gün 2901 çıltı, ikiz ola bilirmi? 6embrio köçürülmüşdü
hayırlısı olsun canım,bilemiyorum ki canım ya ikiz gebeliklerde nasıl oluyor.Allah gönlüne göre versin benim 3 tüp bebeke düşükle sonuçlandı

Back
X