Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçekten miCanim ayni gidiyoruz ben bugun test yaptim silik cizgi ciktiama belirti fln yok
İkinci tranferim bu. İlkinde kramplar vardı bunda yok inşallah tam tersi olur bende pozitif görürüm Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı olanı versin inşallahBende çok belirti aramıştm ama bende hiç belirti olmadı. Normalde adetime yakın göğüslerim aşırı acır ve karnım aşırı ağrır ama ne göğüslerim acıdı nede karnım ağrıdı. 6. Haftadyım hala göğüs ağrısı yok bazen ara ara uçları ağrıyo o kadar.. o yüzden belirti aramak biraz kendimizi strese sokmak gibi bişey. Zaten ilaçlardan kaynaklıda bazen belirti yaşanabiliniyo. Tabi bünyeden nünyeye de çok değişir bu.. inşallah hayırlı haberler alırsınız![]()
Diyorum ki cuma günü gebelik testi mı versem. Evde test yapmak istemiyorumCanim ayni gidiyoruz ben bugun test yaptim silik cizgi ciktiama belirti fln yok
Olabilir cuma 7. Gün olacak , 5. Gün embriyosuysa eğer kanda cikar diye düşünüyorumDiyorum ki cuma günü gebelik testi mı versem. Evde test yapmak istemiyorum
İnşallah seninde haberlerini bekliyorum o haldeOlabilir cuma 7. Gün olacak , 5. Gün embriyosuysa eğer kanda cikar diye düşünüyoruminşallah guzel haberler alalim bende pazartesi kan vericem
Tüp bebekte en zor süreç bu sanırım sağlam sabır istiyor çünkü inşallah bizde o günlere gelirizInsalah tutunmuştur ama kendini dinleme bence belirti icin erken hem ben 5 aylik olana kadar yani karnimda tekmeleri hissedene kadar hic bir belirti yaşamadim hamileligimde :) sağlikla kavusursun insalah bebegine
Sizin sonucunuz nedir? Dilerim pozitif olmuşturTüp bebekte en zor süreç bu sanırım sağlam sabır istiyor çünkü inşallah bizde o günlere geliriz![]()
Evet halada belirtim yok çok şükür gebeyim. Güç belirtim olmadıMerhabalar bugün 5. Gün ve hala bir belirti yok. Benzer durumu yaşayıp gebe kalan var mı sohbet etsek![]()
Bende de belirti olmadan gebelik oluştuMerhabalar bugün 5. Gün ve hala bir belirti yok. Benzer durumu yaşayıp gebe kalan var mı sohbet etsek![]()
Ins sağlıkla sizinledirBen de bugün 5.gunume giriyorum saat 18.00 da belirti mi o hic yok![]()
İnşallahIns sağlıkla sizinledir
Cok iyi anlıyorum seni ins bu sefer güzel olur hersey 2.cocuk icin sanırım benimde 2.cocuk içi önümüzdeki ay transferim var Rabbim zorlaştırmasn kolaylastirsinİnşallahAma ne bileyim negatifim cok o yizden pozitif düşünemiyorum
![]()