- 3 Ağustos 2024
- 140
- 52
- 18
- 32
Canım kaçıncı gündü bugün sakin kal geçen biri 3 yazmıştı ilerledi çok şaşırmıştmkızlar kan verdim 15.3 çıktı muhtemelen kimyasala dönecek benimki lekelenmelerim arttı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçıncı gündü bugün sakin kal geçen biri 3 yazmıştı ilerledi çok şaşırmıştmkızlar kan verdim 15.3 çıktı muhtemelen kimyasala dönecek benimki lekelenmelerim arttı
Transfer+9 5. Gün embriyosuCanım kaçıncı gündü bugün sakin kal geçen biri 3 yazmıştı ilerledi çok şaşırmıştm
12. Güne kadar normal artış olması beklenir güzel düşün iki gün sonra yine vereceksinTransfer+9 5. Gün embriyosu
Benim doktorum 12.gün test istedi, o güne kadar gebelik testi dahi yapmıyorum bence birkaç gün daha bekleyin tutunma sonuçta transferin yaklaşık 6-7.gününde oluyor chat gbt ye sorabilirsiniz. 11. ve 12.günde kanda beta belirginleşiyor. Tutunması zaman almış olabilir her vücut her embriyo farklı. Kanda beta belki de bugün yükselmeye başladı 2 güne de belirginleşecek.Transfer+9 5. Gün embriyosu
Tutunma demişim implantasyon olacak doğrusuBenim doktorum 12.gün test istedi, o güne kadar gebelik testi dahi yapmıyorum bence birkaç gün daha bekleyin tutunma sonuçta transferin yaklaşık 6-7.gününde oluyor chat gbt ye sorabilirsiniz. 11. ve 12.günde kanda beta belirginleşiyor. Tutunması zaman almış olabilir her vücut her embriyo farklı. Kanda beta belki de bugün yükselmeye başladı 2 güne de belirginleşecek.
Hayırlısıyla kanda da görürsün inşallah canım sen hiçbir şeye canını sıkma yeter kiYarın kan günüm zaten
Aminnn çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah ama bi umutsuzum sanki içimde bi durgunluk varHayırlısıyla kanda da görürsün inşallah canım sen hiçbir şeye canını sıkma yeter ki

Canım valla bende de aynı umutsuzluk vardı ki doğru düzgün belirtim bile yok gerçekten beraber transfer olduk ama silik de olsa bişey görmenin mutluluğunu yaşıyorum ben de çünkü şimdiye kadar hiç görmemiştimAminnn çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah ama bi umutsuzum sanki içimde bi durgunluk var
Umudunu kaybetme

Teşekkür ederim yarın inşallah beraber sevinirizz
Aynı gün transferimiz hayırlı olsun inş .ben hep Regly ağrısı gibi çok hafif bir sızlama oluyordu bu sabaha kadar ama genel yani bir taraf mı asla diyemem bugün hiç bir ağrı hissetmedim hareketli bir gün de yaşadım alışveriş yemek vs derken yeni kendini dinleyebiliyorum ama o ilk zamanlarda ki Regly ağrısına benzeyen hafif batma sızlamalar şuan yok bende.Transfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benim
Selam kızlar gününü bekleyen anne adayı olarak gizli takipteydim dayanamadımKızlar ben yine rahat duramadım kızacaksınız bekli bana ama test yapmak istedim
 hayırlı olsun kuzum açık açık buradayım diyor işte bence sen de ona güven
 hayırlı olsun kuzum açık açık buradayım diyor işte bence sen de ona güven 
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende öyleydim inan bana 3 gündür umudum hiç yoktu bu sabah kan vermeye giderken bile umutsuz isteksiz gittim ama bir öğrendim ki pozitif allahıma binlerce şükür allah sizlerece nasip etsin çok güzel bir duygu 3 yıl sonra allah yüzümüze baktı
Canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah pozitif haberlerini bekliyorumSelam kızlar gününü bekleyen anne adayı olarak gizli takipteydim dayanamadımhayırlı olsun kuzum açık açık buradayım diyor işte bence sen de ona güven

Amin inşallah teşekkür ederim var dimi sende gördünHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım sen ilk defa mı bu topiğe yazıyorsunSelam kızlar gününü bekleyen anne adayı olarak gizli takipteydim dayanamadımhayırlı olsun kuzum açık açık buradayım diyor işte bence sen de ona güven

Hayırlısı olsunAynı gün transferimiz hayırlı olsun inş .ben hep Regly ağrısı gibi çok hafif bir sızlama oluyordu bu sabaha kadar ama genel yani bir taraf mı asla diyemem bugün hiç bir ağrı hissetmedim hareketli bir gün de yaşadım alışveriş yemek vs derken yeni kendini dinleyebiliyorum ama o ilk zamanlarda ki Regly ağrısına benzeyen hafif batma sızlamalar şuan yok bende.

inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok zormuş böyle beklemek.
 inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok zormuş böyle beklemek.