Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Transfer+9 5. Gün embriyosu
Benim doktorum 12.gün test istedi, o güne kadar gebelik testi dahi yapmıyorum bence birkaç gün daha bekleyin tutunma sonuçta transferin yaklaşık 6-7.gününde oluyor chat gbt ye sorabilirsiniz. 11. ve 12.günde kanda beta belirginleşiyor. Tutunması zaman almış olabilir her vücut her embriyo farklı. Kanda beta belki de bugün yükselmeye başladı 2 güne de belirginleşecek.

Benim doktorum 12.gün test istedi, o güne kadar gebelik testi dahi yapmıyorum bence birkaç gün daha bekleyin tutunma sonuçta transferin yaklaşık 6-7.gününde oluyor chat gbt ye sorabilirsiniz. 11. ve 12.günde kanda beta belirginleşiyor. Tutunması zaman almış olabilir her vücut her embriyo farklı. Kanda beta belki de bugün yükselmeye başladı 2 güne de belirginleşecek.
Tutunma demişim implantasyon olacak doğrusu

Aminnn çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah ama bi umutsuzum sanki içimde bi durgunluk var 🥺🌸
Canım valla bende de aynı umutsuzluk vardı ki doğru düzgün belirtim bile yok gerçekten beraber transfer olduk ama silik de olsa bişey görmenin mutluluğunu yaşıyorum ben de çünkü şimdiye kadar hiç görmemiştim

Transfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benim
Aynı gün transferimiz hayırlı olsun inş .ben hep Regly ağrısı gibi çok hafif bir sızlama oluyordu bu sabaha kadar ama genel yani bir taraf mı asla diyemem bugün hiç bir ağrı hissetmedim hareketli bir gün de yaşadım alışveriş yemek vs derken yeni kendini dinleyebiliyorum ama o ilk zamanlarda ki Regly ağrısına benzeyen hafif batma sızlamalar şuan yok bende.

Kızlar ben yine rahat duramadım kızacaksınız bekli bana ama test yapmak istedim 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_1404.webp
    IMG_1404.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 122
Bende öyleydim inan bana 3 gündür umudum hiç yoktu bu sabah kan vermeye giderken bile umutsuz isteksiz gittim ama bir öğrendim ki pozitif allahıma binlerce şükür allah sizlerece nasip etsin çok güzel bir duygu 3 yıl sonra allah yüzümüze baktı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aynı gün transferimiz hayırlı olsun inş .ben hep Regly ağrısı gibi çok hafif bir sızlama oluyordu bu sabaha kadar ama genel yani bir taraf mı asla diyemem bugün hiç bir ağrı hissetmedim hareketli bir gün de yaşadım alışveriş yemek vs derken yeni kendini dinleyebiliyorum ama o ilk zamanlarda ki Regly ağrısına benzeyen hafif batma sızlamalar şuan yok bende.
Hayırlısı olsun 🙏🙏 inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok zormuş böyle beklemek.

Back
X