- 7 Aralık 2023
- 492
- 156
- 23
- Konu Sahibi infinityspring
-
Kimse yok muArkadaşım için soruyorum bu sefer yanımda
5. Gün embriyosu, transfer sonrası 5 gün geçti
Kan verdi 0,400 cikti
Sizce yükselir mi değeri
Transfer olmayı düşünüyordum ben de ama
Korkuyorum artık
Çok üzgünüm ama maalesef yükselmez 5.günde en az beta 10 civarı olması lazımArkadaşım için soruyorum bu sefer yanımda
Kan verdi 0,400 cikti
Sizce yükselir mi değeri
Korkuyorum artık
Ben de korkuyorum ne yapıcam bilmiyorumBence daha çok erken yani belki geç dölencek belki daha çok yenı yanı 8 günde bılr çıkmıyor moralinizi bozmayın olcak insallah
Bence hıc korkmayın akışına bırakın bence 10 günü bekleyinBen de korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum
En son şubatta transfer olmuştum
Merhaba cok acele etmissiniz ben 6 gunu test yapmisdim negativ cikmisdi 8 gun kahve rengi kanamam oldu 12 test yaptimArkadaşım için soruyorum bu sefer yanımda
Kan verdi 0,400 cikti
Sizce yükselir mi değeri
Korkuyorum artık
Ya burada herkes 5. Gün çıktığından bahsetmiş biz de o heyecanla gidip kacamakMerhaba cok acele etmissiniz ben 6 gunu test yapmisdim negativ cikmisdi 8 gun kahve rengi kanamam oldu 12 test yaptim
Yuksekdi siz cok erken yapmissiniz bosuna moralinizi bozmayin
5. gun çok erken , en erken 7. gun kanda görunurYa burada herkes 5. Gün çıktığından bahsetmiş biz de o heyecanla gidip kacamak
Yapip yaptırdık 0 çıkınca cok üzüldük ama
Yükselir dimi
Ben de transfer olacaktm ama
Korkuyorum
Bence yukselir moralinizi yuksek tutun 6 gun sonra test yapinYa burada herkes 5. Gün çıktığından bahsetmiş biz de o heyecanla gidip kacamak
Yapip yaptırdık 0 çıkınca cok üzüldük ama
Yükselir dimi
Ben de transfer olacaktm ama
Korkuyorum
İnsAllah teşekkürlerBence yukselir moralinizi yuksek tutun 6 gun sonra test yapin
Allah razı olsun teşekkür ederiz5. gun çok erken , en erken 7. gun kanda görunur
erken test yapmak insanı gereksız yıpratıyor
sabırla beklemek ve test gunu yapmak en guzeli aslında
siz de korkmayın lütfen , inşallah en kısa zamanda kavuşun bebeğinize , sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?