- 24 Haziran 2022
- 4
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi 1happiness
-
5. Gün kan testi vermedim ama burada bir şema paylasmislardi orada yerleşmenin beşinci gün olduğu ve daha sonraki günlerde betaya yansıdığı yazıyordu . Yani demem o ki pozitif olsa bile görünmez . Lütfen kendinizi üzmeyin çünkü çok erken ...Herkese merhaba,5.gün dondurulmuş 4bc embriyo transferim oldu ve sabırsızlığımdan transferden 5 gün sonra kan verdim negatif çıktı,aranızda 5.gün kan sonucu negatif olup 10. veya 12.gün pozitif sonuç alan var mı ? lütfen umut olucak tek bir dönüş bile alırsam beni mutlu edicek..
Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım pozitif olur hayırlısıyla5. Gün kan testi vermedim ama burada bir şema paylasmislardi orada yerleşmenin beşinci gün olduğu ve daha sonraki günlerde betaya yansıdığı yazıyordu . Yani demem o ki pozitif olsa bile görünmez . Lütfen kendinizi üzmeyin çünkü çok erken ...
5 gun embriyosu ve 4bc kalitede idi bizimkide ama.kan icin cok erken kendinizi uzmeyin tam olarak 10 12 gun sonra beta kana geciyo❤ 10.gun erken gebelik testi yaparsaniz çıkabilir benim.cikmistiHerkese merhaba,5.gün dondurulmuş 4bc embriyo transferim oldu ve sabırsızlığımdan transferden 5 gün sonra kan verdim negatif çıktı,aranızda 5.gün kan sonucu negatif olup 10. veya 12.gün pozitif sonuç alan var mı ? lütfen umut olucak tek bir dönüş bile alırsam beni mutlu edicek..
Hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim cevabınız için umarım pozitif olur hayırlısıyla
12.günü bekliyorum inşallah bu erken test beni yanıltır,çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için5 gun embriyosu ve 4bc kalitede idi bizimkide ama.kan icin cok erken kendinizi uzmeyin tam olarak 10 12 gun sonra beta kana geciyo❤ 10.gun erken gebelik testi yaparsaniz çıkabilir benim.cikmisti
İnşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederimTransferden sonra ki 7. Gün 131 değerinde çıkmıştı. 5. Gün çok çook erken
Sonucunu ne çıktı acabaİnşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederim
Merhaba bende 9. Gün yaptırmak istiyorum çıkar mi sizce kandaİnşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederim
Kanda 10.gunde cikiyo 5.gun embriyosuMerhaba bende 9. Gün yaptırmak istiyorum çıkar mi sizce kanda
Bana hemşire dedi ki çıkar 10. Gün mü yaptırsam acabaKanda 10.gunde cikiyo 5.gun embriyosu
kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlıMerhaba bende 9. Gün yaptırmak istiyorum çıkar mi sizce kanda
Yaptir tbikiBana hemşire dedi ki çıkar 10. Gün mü yaptırsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?