Transfer sonrası 5.gun

catsmom16

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2025
124
26
13
33
Herkese merhaba.pazartesin2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum kaliteleri iyiydi.bugune kadar hiç belirti yaşamadım aramadimda ama bugün tam regl öncesi olduğu gibi kramplarim başladı ve migrenin tuttu.normalde her ay regl öncesi tasarım bunu.cok erken biliyorum ama az önce yaptığın erken gebelik testi negatif çıktı.uzulmek için erken mi sizce

merhabalar hayırlı olsun güzel sonuçların olsun Öncelikle akşam idrarında kesinlikle çıkmayacaktır bundan belkide bi kaç gün içinde bile akşam yapılan idrarda genelde çıkmaz sebebi sık sıvı tüketiliyor ve 15/20 dk da lavaboya gidiliyor yapılacak idrar tahlili sabah uyandığnda ilk idrarla yapılmalı öncelikle bunu bilmelisin. Bir de şayet yarın sabah yaparsan bile erken olduğu için varsa dahi çıkamayabilir bir çok insanın çıkmıyor kimininde çıkıyor.

1 saat sonra silik çizgi çıktı ama artimed markası yalancı pozitif veriyor diyorlar
Öyle duydum yanıltıcı olur olmaz bilemeyiz lakin sabah ilk idrarla sıvı almadan yap istersen ama dayanabiliyorsan iki gün bekleyebilirsin ama şart olan ilk idrar. Dondurulmuş embriyomuydu?

1 saat sonra silik çizgi çıktı ama artimed markası yalancı pozitif veriyor diyorlar
Yaaaa bende salı günü oldum çok heyecanlı bekliyorum dayanamıyorum hiçbir belirtim yok ilk iki gün adet ağrısı gibi oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka hiçbirsey yok oda normalmiş

Evet çoğu kadın sıfır belirtiyle hamile olduğunu ogreniyor.stres yapmayın

Benimde aynı aramızda 1 gün var çok merak ediyorum yarın sabah test yaparsan sonucu bildir olur mu? İlk transferiniz mi
Evet ilk birdaha test yapmadım moralim çok bozuldu negatifti görünce 2 kez.erkendi ama kabul belki silikte olsa görürüm dedim.persembeyi bekliyorum kan testi için inşallah hepimiz gorururuz pozitifi

Evet ilk birdaha test yapmadım moralim çok bozuldu negatifti görünce 2 kez.erkendi ama kabul belki silikte olsa görürüm dedim.persembeyi bekliyorum kan testi için inşallah hepimiz gorururuz pozitifi
Bende yaptım canım dayanamadım dün akşam erken gebelik testi negatifti testi kırdım flaş tuttum yok maalesef benimde modelim bozuldu bende cumayı bekliyorum artık olsun napalim hayırlısıysa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…