merhabalar hayırlı olsun güzel sonuçların olsunHerkese merhaba.pazartesin2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum kaliteleri iyiydi.bugune kadar hiç belirti yaşamadım aramadimda ama bugün tam regl öncesi olduğu gibi kramplarim başladı ve migrenin tuttu.normalde her ay regl öncesi tasarım bunu.cok erken biliyorum ama az önce yaptığın erken gebelik testi negatif çıktı.uzulmek için erken mi sizce
Öyle duydum yanıltıcı olur olmaz bilemeyiz lakin sabah ilk idrarla sıvı almadan yap istersen ama dayanabiliyorsan iki gün bekleyebilirsin ama şart olan ilk idrar. Dondurulmuş embriyomuydu?1 saat sonra silik çizgi çıktı ama artimed markası yalancı pozitif veriyor diyorlar
Yaaaa bende salı günü oldum çok heyecanlı bekliyorum dayanamıyorum hiçbir belirtim yok ilk iki gün adet ağrısı gibi oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka hiçbirsey yok oda normalmiş1 saat sonra silik çizgi çıktı ama artimed markası yalancı pozitif veriyor diyorlar
Benimde aynı aramızda 1 gün var çok merak ediyorum yarın sabah test yaparsan sonucu bildir olur mu? İlk transferiniz miEvet 5.gun dondurulmuş 2 embryo transfer edildi
Yarın ilk idrarla yapın ama küçük olduğunu bilerek yapın çıkmazsa üzülmeyin ileri ki birkaç günde çıkabilir bilginiz olsun inşllahhh pozitif olurEvet 5.gun dondurulmuş 2 embryo transfer edildi
Evet çoğu kadın sıfır belirtiyle hamile olduğunu ogreniyor.stres yapmayınYaaaa bende salı günü oldum çok heyecanlı bekliyorum dayanamıyorum hiçbir belirtim yok ilk iki gün adet ağrısı gibi oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka hiçbirsey yok oda normalmiş
Evet ilk birdaha test yapmadım moralim çok bozuldu negatifti görünce 2 kez.erkendi ama kabul belki silikte olsa görürüm dedim.persembeyi bekliyorum kan testi için inşallah hepimiz gorururuz pozitifiBenimde aynı aramızda 1 gün var çok merak ediyorum yarın sabah test yaparsan sonucu bildir olur mu? İlk transferiniz mi
Bende yaptım canım dayanamadım dün akşam erken gebelik testi negatifti testi kırdım flaş tuttum yok maalesef benimde modelim bozuldu bende cumayı bekliyorum artık olsun napalim hayırlısıysa olsunEvet ilk birdaha test yapmadım moralim çok bozuldu negatifti görünce 2 kez.erkendi ama kabul belki silikte olsa görürüm dedim.persembeyi bekliyorum kan testi için inşallah hepimiz gorururuz pozitifi
Test verdiniz mi sonuç neYaaaa bende salı günü oldum çok heyecanlı bekliyorum dayanamıyorum hiçbir belirtim yok ilk iki gün adet ağrısı gibi oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka hiçbirsey yok oda normalmiş
Hayır evde idrar testi yaptım dün negatif çıktıTest verdiniz mi sonuç ne
Yüreğinizi ferah tutun yoktan var eden allah sizide sevindirir merak etmeyinHayır evde idrar testi yaptım dün negatif çıktı
Amin canım inşallah ağzına sağlıkYüreğinizi ferah tutun yoktan var eden allah sizide sevindirir merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?