• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 5. Günüm

Panda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
353
228
53
Merhaba herkese bugün 5. Günüm bitiyor orta kalite 1 tane embriyo transfer edilmişti sanki adet olacakmışım gibi devamlı ağrım var ve akıntım da başladı ilaçlardan mı bilmiyorum çok sık tuvalete gidiyorum olumsuz düşünmek istemiyorum herşey olabilir tabi ama korkuyorum normal mi bu daha test günüme de var

Merhaba herkese bugün 5. Günüm bitiyor orta kalite 1 tane embriyo transfer edilmişti sanki adet olacakmışım gibi devamlı ağrım var ve akıntım da başladı ilaçlardan mı bilmiyorum çok sık tuvalete gidiyorum olumsuz düşünmek istemiyorum herşey olabilir tabi ama korkuyorum normal mi bu daha test günüme de var
Bebekte olabilir reglde olabilir. İkiside aynı belirtileri veriyor çünkü. İnşallah bebektir

Noldu sonuç

Back
X