bence gayet normal bende ilk 16 ile öğrenmiştim, şu anda 12+3 oldum. Önemli olan 2 günde bir artış oranı gönlünü ferah tut, test yapıp takip et.Başlıkta söylediğim gibi 6. Gün bhcg 10.96 bu şekilde olup değeri yükselen oldu mu?
5. Gün embriyosuKacinci gün embriyosu hemen telaslanmayin
İnşallah canım ya hayırlısıyla güzel bir şekilde ilerlerBenim 9. Gün 50 idi 7. Gün 25 olsa 6. Gün 10 olması normal gibi geldi
Yaa ne güzel rabbim bizlerde nasip etsin hayırlısıyla inşallahbence gayet normal bende ilk 16 ile öğrenmiştim, şu anda 12+3 oldum. Önemli olan 2 günde bir artış oranı gönlünü ferah tut, test yapıp takip et.
Anladım bundan sonrası önemli yarın tekrar verin belli olur zaten 2 katı ilerleme olduysa sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle5. Gün embriyosu
Aminn hayırlısıyla inşallah canımAnladım bundan sonrası önemli yarın tekrar verin belli olur zaten 2 katı ilerleme olduysa sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle
Tekrar yaptırdım ertesi gün 27.89 çıktı canım sence nasılBenim 9. Gün 50 idi 7. Gün 25 olsa 6. Gün 10 olması normal gibi geldi
7. Gün bugun degil miTekrar yaptırdım ertesi gün 27.89 çıktı canım sence nasıl
Kimse yok mu gerçekten ya
Yok değil bu gün 9. Günüm7. Gün bugun degil mi
Sizin bu değerde idrarda cıkmısmıydıBaşlıkta söylediğim gibi 6. Gün bhcg 10.96 bu şekilde olup değeri yükselen oldu mu?
Onu düşünüyordum bende yapsam çıkar mı diyeSizin bu değerde idrarda cıkmısmıydı
İdrarda çıkar mı acabaBenimde 10.gun 8le başladık şu an bebeğim 16 aylık strese girmeyin yükselir
İdrar zaten önemli değil bence artabilir değerinizSizin bu değerde idrarda cıkmısmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?