Bende öyle yaptım zaten sürekli idrar yaptım hep negatif içimde kalsın istemiyorum o çift çizgiyi görmek istiyorumBen hiç idrar testi yapmadım direk kan verdim
İnşallah canımİdrar zaten önemli değil bence artabilir değeriniz
Benim de 8. Gün idrar negatif cıktı yarın kan vericemİnşallah canım
Önemli değil zaten sadece merakımdan sordum
Hiç kan verdin miBenim de 8. Gün idrar negatif cıktı yarın kan vericem
Hayır yarın 11. Gunum yarın vericemHiç kan verdin mi
İnşallah görürsünüz ben 4.tup bebekte evladima kavuştum bu yollar çok zor bilirimBende öyle yaptım zaten sürekli idrar yaptım hep negatif içimde kalsın istemiyorum o çift çizgiyi görmek istiyorum
İnşallah sizinde sonucunuz olumlu sonuçlanırHayır yarın 11. Gunum yarın vericem
İnşallah cok sağolunİnşallah sizinde sonucunuz olumlu sonuçlanır
2 tane embriyo transferi yapıldıkactane koydurdunuz
Fiziki anlamda bir şeyler hissediyormusunuzHayır yarın 11. Gunum yarın vericem
Arada kasık ağrısı gögüslerim büyüdü burnumn icinde ucuk cıktı bu kdr baska bişeyim yok, ilaçlardandır büyük ihtimalle.. olsa 8. Gn cıkardıFiziki anlamda bir şeyler hissediyormusunuz
Amin rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin hayırlısı ve sağlıklı olanınıİnşallah görürsünüz ben 4.tup bebekte evladima kavuştum bu yollar çok zor bilirim
sonuc nezman2 tane embriyo transferi yapıldı
2. Transferim oluyor
Benimde aynı belirliler var benim yüzümde sivilceler arttı dudağımda uçuk çıktı göbeğim ve göğüslerim çok şiş kasıkta tatlı kramplar oluyorArada kasık ağrısı gögüslerim büyüdü burnumn icinde ucuk cıktı bu kdr baska bişeyim yok, ilaçlardandır büyük ihtimalle.. olsa 8. Gn cıkardı
Pazartesi günü vermem gerekiyorsonuc nezman
Yaa inşallah canım benim hayırlısı olsunkızlar uçuk bagısıklık düşünce cıkar sanırım vucudsa degısıklıklerden bagısıklık düşüyo üşüypruz uçuk cıkartıyoruz benm dudaklar hep ucuktı.Diğer sayfada da ucuk cıkaranlar hep pozıtıftı ınsallah ıkınızın de yarın oyle olsun
Kaçıncı gün embriyosu canım. 2 tane miydiBenimde 10.gun 8le başladık şu an bebeğim 16 aylık strese girmeyin yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?