Transfer sonrası 6. Gün idrar testi hayalet çizgi

Aminnnnn 🤲🏼 Belirti aramayalım bence, benim kızımda bi belirtim yoktu, ama bu transferimde sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı, belim çok ağrıyodu. En iyisi belirti aramamak yoksa kafayı herşeye takıyoruz :) Gelir, gelir arada bak sonucuna belki erken çıkar :)
Geldi sonunda kan sonucum 51.59 çıkmış pozitif değil miii ???? Ayyy napıcammmm kalbim çıkacak yerindennnnn 😍😍

Hayırlısı inşallah,Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin inşallah 🤲 yarın test günüm bakalım yükselme olacak mı . Yazarım tekrar. Çok teşekkür ederim sana ve desteğine canım inşallah dilediğin herşey gönlünce olsun seninde 🤲🤲❤️❤️

Hayırlısı inşallah,Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin inşallah 🤲 yarın test günüm bakalım yükselme olacak mı . Yazarım tekrar. Çok teşekkür ederim sana ve desteğine canım inşallah dilediğin herşey gönlünce olsun seninde 🤲🤲❤️❤️
Aminn canım 🤲🏼 Allah’ın iziniyle yükselme olacak tabiki.. Bence doktoruna danışarak bugün verdiğini söyle belki iki gün sonra ister testini..

Merhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim 🤲
Taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu canim

Merhaba bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Bir adet 5. Gün blast embriyom transfer edildi. Dün test yaptım hiçbir şey çıkmadı ama bugün böyle resimde tam belli değil ama silik bir çizgi gördüm sizce var mı birşey ? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim 🤲
Merhaba bende bu sabah yaptım 03.02.2025 transfer tarihim 1 adet 5.gün embriyosu bu sabah 6. Gündü dayanamadım test yaptım kasık ağrılarım vardı.Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_7238.webp
    IMG_7238.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 194
Üstteki dün yani 6. Gün yaptığım test alttaki 7.gün yani bugün yaptığım test
O zaman 13 gün olmuş çatlatma iğnesi yapalı etkisi geçmiştir. Bu bebeğin betasıdır. Test yapmaya devam edin koyulaşır mutlaka. Gününüzdede kan verirsiniz. Ben 5. Ve 6. Gün test yaptım çıkmadı. 6.gün kan verdim negatif geldi. Ya erken yada yok yani bilmiyorum. Çok üzüldüm keşke yapmasaydım

O zaman 13 gün olmuş çatlatma iğnesi yapalı etkisi geçmiştir. Bu bebeğin betasıdır. Test yapmaya devam edin koyulaşır mutlaka. Gününüzdede kan verirsiniz. Ben 5. Ve 6. Gün test yaptım çıkmadı. 6.gün kan verdim negatif geldi. Ya erken yada yok yani bilmiyorum. Çok üzüldüm keşke yapmasaydım
Ama ben okuduğum yazılarda şöyle gördüm her kadının betayı salgılama hızı farklı oluyormuş kimisi 4. Günde bile idrar testinde görüyormuş kimisi 10. Günde anca çıkıyormuş hemen üzülmeyin inşallah vardır gününde kan testi verin bence

Ama ben okuduğum yazılarda şöyle gördüm her kadının betayı salgılama hızı farklı oluyormuş kimisi 4. Günde bile idrar testinde görüyormuş kimisi 10. Günde anca çıkıyormuş hemen üzülmeyin inşallah vardır gününde kan testi verin bence
Aslında ben daha önce hamile kaldım belirtilerimi tanıyorum aynı belirtiler ama testte çıkmadı bilmiyorum işte. Yarın yine erken gebelik testi yapıcam kan günüme kadar

Aslında ben daha önce hamile kaldım belirtilerimi tanıyorum aynı belirtiler ama testte çıkmadı bilmiyorum işte. Yarın yine erken gebelik testi yapıcam kan günüme kadar
İnşallah vardır belirtilerde varmış.öyle zor bir süreç ki Allah bu yolda olan hepimize yardım etsin 🤲🏻Ama yoksada canınızı sıkmayın inşallah tekrar denersiniz maalesef düşe kalka yol alınan bir süreç 🥺

Var maşallah baya gözüküyor hemde erken gebelik testi bile değil 🥰 ama bir çatlatma iğnesi muhabbeti var ben anlamadım onu da vurulmuş muydunuz yakın zamanda?

Merhaba testinizi yenilediniz mi acaba

Back
X