• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6.gün kan sonucu negatif çıkıp sonra yükselen var mı?

Kızlar bana 18 ağustosda 5. Gün 3 adet embriyo transfer edildi ikisi iyi kalite biri orta dediler bugun 8. Gün kan testi yaptım 0.01 çıktı 12.günüm salı günü doktorum ilaçlarını kesme 12. Güne kadar devam et tahlili tekrarla dedi...
Moralim çok bozuk yükselme şansı varmı aranızda bu durupda olup 12. Günde değeri yükselen varmı?
Sonucunuz ne oldu acaba

Malesef negatif değişen bir durum olmadı 😔
Cok üzüldüm Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah canım. Bende çok garip şeyler yaşıyorum iki adet 3. Gün transferi oldum. Daha önce 3.gun transferi olan bir arkadaşım 4. Gün idrar testi yapmış silik çıkmış sonucunda pozitif hamile doğumuna az kaldı ona uydum bende erken gebelik yaptım hemen çift çıktı silik ama direk belli oluyordu sonra dayanamadım ertesin güne çift silik ertesi gün yine silik çift çizgi sonra subadet sonrası bakılan kaset testen aldım yaotim ikisinde de çift ama çok silik çıktı hemen kan vermeye gittim 1.20 negatif çıktı anlam veremedim bir türkü kanda olmayan idrarda hiç olmaz diyorlar bugün 10. Gündü tekrar kan verdim 2.30 olmuş kafam iyice allak bullak oldu. İdrarda 5 test idari çift sonuç 1.2 iken madem birşey yok diyorum kanımda şimdi neden 2.30 çıktı normal test gününe 2 gün var artık beklemekten başka çare yok diyorum. Kendi kardeşimin eşi ilk kan verdiğinde 3.4 çıkmış negatif 3 gün sonra test verdiğinde 1000 lerde çıktı 1.5 yaşında kızı var neler yaşıyorum düşün

Cok üzüldüm Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah canım. Bende çok garip şeyler yaşıyorum iki adet 3. Gün transferi oldum. Daha önce 3.gun transferi olan bir arkadaşım 4. Gün idrar testi yapmış silik çıkmış sonucunda pozitif hamile doğumuna az kaldı ona uydum bende erken gebelik yaptım hemen çift çıktı silik ama direk belli oluyordu sonra dayanamadım ertesin güne çift silik ertesi gün yine silik çift çizgi sonra subadet sonrası bakılan kaset testen aldım yaotim ikisinde de çift ama çok silik çıktı hemen kan vermeye gittim 1.20 negatif çıktı anlam veremedim bir türkü kanda olmayan idrarda hiç olmaz diyorlar bugün 10. Gündü tekrar kan verdim 2.30 olmuş kafam iyice allak bullak oldu. İdrarda 5 test idari çift sonuç 1.2 iken madem birşey yok diyorum kanımda şimdi neden 2.30 çıktı normal test gününe 2 gün var artık beklemekten başka çare yok diyorum. Kendi kardeşimin eşi ilk kan verdiğinde 3.4 çıkmış negatif 3 gün sonra test verdiğinde 1000 lerde çıktı 1.5 yaşında kızı var neler yaşıyorum düşün
Sizin sonucunu ne oldu ?

Cok erken yapmissin 11 hatta 12 ci günlerde yapiliyor sanirim bazilarinin 15.ci günde yaptigni bile duydun o yüzden sakin ol lütfen , bence odağini başka yere ver nasipte varsa tutunur zaten tahmin ediyorum ki tüp.bebekten önce ve tüp bebek yaptirirken yipranmissindir piskolojik olarak artik bekleme vakti ..😊🍀 geriye yaslan ve anın tadini cikar aklina hiic birşey getirme birak süpriz olsun sana..ve bazi insanlar varini yoğunu ortayan döküyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..🎈

Back
X