• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6.gün kan sonucu negatif çıkıp sonra yükselen var mı?

miyaseckr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
133
118
33
32
Tek embriyo 4bb kalitesi ve herley cok iyi dediler ilk tüp bebek denemem 6. Gün kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı. 10. Günde değişen oldugumu pozitifi gören bana umut olacak biri var mı

Tek embriyo 4bb kalitesi ve herley cok iyi dediler ilk tüp bebek denemem 6. Gün kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı. 10. Günde değişen oldugumu pozitifi gören bana umut olacak biri var mı
Merhaba ben 5. Gün embriyosunda 8. Yada 9. Gün negatifti 11. Günü bekle dediler ama değişmedi umarım sizin değişir

Benim 3. Gün emriyosu 11. Gün 24 çıkmıştı 6. Gün versem çıkmazdı yani

Merhaba ,
Ben 04.08.2022 de 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum.Bugün Transfer dahil 7.gün oluyor.Çatlatma iğnesini 11 gün yapmıştım.Hala etkisi devam ediyor mudur? 7.Gün sabahı yaptığım testte silik çizgi çıktı. Önceki gün daha silik çizgiydi şimdi daha belirgin oldu. Fotografı da var bakabilir misiniz ? Sizce iğne etkisi mi ?

Eklentiler

• 1660111910339 (1).webp
    1660111910339 (1).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 418
Kızlar benim 3.gün dondurulmuş embriyo. Bugün 8.günümdü. akşam acilde kan testi verdim 0.14 çıktı. Salı günü doktorun söylediği kan verme günüm. Sizce yükselir mi o güne kadar 🤷 benimle aynı durumu yaşayan varmı fikir sahibi olan?

Kızlar bana 18 ağustosda 5. Gün 3 adet embriyo transfer edildi ikisi iyi kalite biri orta dediler bugun 8. Gün kan testi yaptım 0.01 çıktı 12.günüm salı günü doktorum ilaçlarını kesme 12. Güne kadar devam et tahlili tekrarla dedi...
Moralim çok bozuk yükselme şansı varmı aranızda bu durupda olup 12. Günde değeri yükselen varmı?

Back
X