• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi adet duzensizligi

Sirena_existen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
312
63
13
43
Kizlar 2.transferimi ocak 14 de oldum negatif oldu .sonra adetler duzensiz olmaya başladı.transferden sonraki 3.adetimi 52 gün sonra bugün oldum.doktoruma dedim olamıyorum diye.adet söktürücü verdi kullandım öyle geldi.benzer durumu yaşayan var mı.adetlerim aşırı ağrılı olurdu ama artık olmuyor.yumurtlamayi bile hissederdim.hissetmiyorum.ilk kez transferden sonraki 2 adette de hiç yumurtam çıkmamıştı.

Merhaba kizlar benzer durum yaşayan var mi
Çok geçmiş olsun İnşaallah en yakın zamanda evladınıza kavuşursunuz. ❤️❤️🤲 size bir sorum olacaktı ben 30 yaşındayım 16 mayısta aşılama oldum ve negatif sizin bir yazınızda Kayseri’de senin hocaya gittiğinizi gördüm hala memnun musunuz tüp bebek raporu geçerli mi bende semih hocaya gitmeyi düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

Ben bi süre ara verdim adet duzensizliginden dolayı.ama insallah semih hocada devam edeceğim.dunyanin en iyi kalpli anlayışlı düşünceli insanlarından biri bana göre.hic beklemeyin gidin derim.her konuda çok donanımlı her şeye mantıklı açıklaması olan,her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip araştırıp tedaviye başlayan, her sorunuza anında cevap bulabileceginiz bi doktor.

Back
X