• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası anlık kramplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mner

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
219
0
316
44
İzmir
merhaba arkadaşlar. bugün transferimin 2,5 - 3. günü ve bana 2 tane 1. kalite embriyo trasnfer edildi. ancak bugün ara ara hafif şiddetli ani kramplar hissediyorum. bi an oluyor ve hemen geçiyor , sice normal mi , yaşayan var mı....çok endişe duyuyorum.

Evet canım kasıklarda hafif kramplar oluyordu..Mağnezyum diasporal alabilirsin kramplar için..gebelikte öneriliyor doktorlar tarafından da zaten..a.s.

sevgili mner aynı şeyler bendede oldu hatta en çok sağ tarafımda ani kramplar oluyordu,bide gece yatakta dönerken kramp giriyordu ama doktorum normal oldugunu yumurta toplama işleminin etkisi olabileceğini söyledi.

ben şimdi 5+4 haftalık hamileyim bebişimin kesesini gördüm önce 2 dediler bugün 2. si flu görünüyordu ama sağlıklı bir kesem var zaten.

alllahım sanada nasip etsin inşallah ,müjdeli haberlerini bekliyorum arkadaşım,bol şans :))

ayy çok tşk ederim kızlar , moral oldunuz bana... inşallah bebeşimin tutunuş çabalarıdır.

mnercım aynısı bendede oluyo canım merak etme rahat ol hatta bende adet olacakmısım gıbı kasıklarımda da agrı var dusunme böyle şeyler gelıcek inşllah bebeişleirmiz

Back
X