transfer sonrası ateşi yükselen var mı?

bliss73

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
84
4
16
İzmir
merhaba kızlar
ben 3. tedavimde transfer sonrası 2. gün ateşim 38'e çıktı. aranızda boyle başına gelen var mı? doktorumun koordinatoru ile konustum hic hosuna gitmedi. cok uzuluyorum. bu embriyo için iyi değil degil mi dedim. bişi olmamıştır dedi. bilemiyorum. arada karnım ısınıyor falan. umarım bebeğim oradadır yaşıyordur tutunmuştur. :43::43::43:

progesteron için iğne vuruluyosan o yapıyodur büyük ihtimal..başka bir arkadaşta olmuştu sanırım ithal olan iğnede olmuyomuş...

merhaba canım cevap verdiğin için çok teşekkürler.
koordinator de aynı seyi dedi. progestan igne sonrası oluyormuş. halbuki ben igneyi bir gun once aksam vurulmustum. ates bir gun sonrası oglen oldu. yani dün. kandil diye abdest alıp dua edeyim dedim bir titreme geldi. elim ayağım buz gibi oldu. ateşimin çıktıgını sonradan akıl ettim. ates 38 çıkınca hemen aradım. bir minoset içtim. şimdi ise 36.6... kısmetten öteye geçemiyor insan işte. elimden geleni yaptım, yapıyorum hala. ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum.

merhaba canım cevap verdiğin için çok teşekkürler.
koordinator de aynı seyi dedi. progestan igne sonrası oluyormuş. halbuki ben igneyi bir gun once aksam vurulmustum. ates bir gun sonrası oglen oldu. yani dün. kandil diye abdest alıp dua edeyim dedim bir titreme geldi. elim ayağım buz gibi oldu. ateşimin çıktıgını sonradan akıl ettim. ates 38 çıkınca hemen aradım. bir minoset içtim. şimdi ise 36.6... kısmetten öteye geçemiyor insan işte. elimden geleni yaptım, yapıyorum hala. ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum.

dediğim gibi başka bir arkadaşa da olmuştu ..o daha kötü olmuştu öksürük filan da yapıyo...şimdi tekrar başka bir arkadaştada oldu..korkma ikiside hamile biri doğum yapmak üzere:)yani etkilemez ama ateşinin yükseldiğini farkedince ılık duş alıp minoseti iç hemen...vücutta kullanıldığı an ateş yapıyo progesteron o yüzden zamanı belli olmaz..dediğim gibi dr.una sor ithal olan iğneden yazsın sana o yapmıyo..geçmi olsun inş. bebeğinin müjdesini alınca unutursun

çook çook sağol.bu cevabın bende büyük aydınlanmaya sebeb oldu.:52: bende de öksürük oluyor. yaz vakti üşüttüm dedim bir de. :27:

canımmm çok sağol. içim rahatladı. allah razı olsun... :16::16::16:

inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım, arkadaşların da... allah senin de gönlüne göre versin...:54:

çook çook sağol.bu cevabın bende büyük aydınlanmaya sebeb oldu.:52: bende de öksürük oluyor. yaz vakti üşüttüm dedim bir de. :27:

canımmm çok sağol. içim rahatladı. allah razı olsun... :16::16::16:

inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım, arkadaşların da... allah senin de gönlüne göre versin...:54:

faydam olduysa ne mutlu bana:)inş..dilediğin gibi olur sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize..amiin inş..bende bian önce hayırlısıyla kavuşurum bebeğime:)

aminn inşallah. allah yüzüne gülsün. tez zamanda sağlıklı hayırlı çocuğuna kavuş. amin amin amin... :49::49::49:

canım bende de olmuştu ateş yükselmesi 2. gün olmuştu ama sonra düşütü.. devem ederse önemli demişti bana dr.um. endişe etme.. kullandığımız ilaçlar yapıyor eğer devam edese dr.unu tekrar görüş..

canım benimde 3 ve 4. günü ateşim yükselmişti yanaklarım al al olmuştu hatta acaba ilaçmı dokundu falan diye endişe etmiştim baya sonradan kendi kendine geçiyo daha sonra bunlar rutin hale dönüyo bi ateşleniyosun bi sönüyosun :1: inşallah tutunmalarına işarettir sen yinede ekstra ilaç almamaya bak çok ateşlenirsen ılık duş al zaten geçiyo çok uzun sürmüyo ateşlenme hadi hayırlısı inş. :nazar:

kızlar harikasınızzz... :16::16::16:
benim de 2. günü oldu.. ayy inşalllah tutunmadır. benim merkez de devam ederse gel demişti. muhtamel bir enfeksiyondan korkuyorlar onlarda.
tamam ılık duş yapayım tekrarı olursa. zaten çok ilaç alıyoruz bu süreçte. ekstra almamak lazım. haklısınız...
yaşadıklarımız hayırlara vesile olsun...
blowhole sen ne durumdasın?

rose634 allah tamamına erdirsin inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar harikasınızzz... :16::16::16:
benim de 2. günü oldu.. ayy inşalllah tutunmadır. benim merkez de devam ederse gel demişti. muhtamel bir enfeksiyondan korkuyorlar onlarda.
tamam ılık duş yapayım tekrarı olursa. zaten çok ilaç alıyoruz bu süreçte. ekstra almamak lazım. haklısınız...
yaşadıklarımız hayırlara vesile olsun...
blowhole sen ne durumdasın?

rose634 allah tamamına erdirsin inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben 3 kere negatif aldım malesef:( inşllhh senin bebişin sana sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz..

blowhole bebeğin seni tez zamanda bulsun. yüzünü hep güldürsün... çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Back
X