transfer sonrası ateşiniz kaçtı

ESXIXNGXUXL

Her nefes ebediyyen sükür
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
341
3
96
Nevşehir
cuma günü transfer yapıldı ama bende hiç bir belirti yok bu sabah da ateşimi ölçtüm 36,5 göğüslerde hassasiyet de yok kasıkta batmada yok karnım boş gibi hissediyorum ve çok üzülüyorum transferi yapılan arkadaşlar sizin ateşiniz kaçtı illaki göğüste hassasiyet varmıydı

canım transfer sonrası ateş ölçümü hiç yapmadım hiç de duymadım walla. bunlara takma kafana sen bebişine yoğunlaş herkesin farklı oluyor canım ama ben ölçmedim...

canim benim transfer sonrasi hic olcmedim inan..ama ben hamileyken atesim 37 olmuyordu hic cok guvenme onlara...hamile olabilirsin...

bende hiç ölçmedim ateşimi bu kadar kafana takma. olumlu sonuç almak istiyorsan rahat olmalısın. sürekli kafan orda olmasın. bak benim ilk denememde senin gibiydi. öylemi böylemi çok taktım kafamı. olmadı. ikincisinde hiç düşünmedim. transferden sonraki günler kendimi yormadan gezdim tozdum kafamı hep başka şeylere verdim ve sonuç pozitif oldu.inan ki psikoloji çok önemli.inşallah pozitif sonuç alırsın sende.

bende transfere kadar çok rahattım ama transferden sonra olurmu olmazmı diye strese girdim maşallah senin ikiz ALLAH kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…