Hayır canım bişey olmaz bebişinz sizinle olsunMerhabalar bugün transfer oldum transferden sonra eve geldik koltuğa uzandım tan uykuya dalmak üzereyken kedim karnıma yatmak için atlayacak oldu bir anda irkilip bacağımı aniden karnıma çektim. Bu kadardan bir sorun olmaz değil mi normalde bu kadar pimpirikli değilimdir hatta bu kadardan bir şey olmayacağınıda düşünüyorum ona bakarsa gece uyurkende ani dönüyoruz o kadar emanet bir şey değil ama başkasından duymak şuan iyi gelecek
Çok sağolun içime su serptiniz İnşaAllah bebişlerimiz bizimle olurBen transferden sonra 10 saat yolculuk yaptım eğildim oturdum yollarda bana göre bişey olmaz daha ilk günü zaten bol bol dinlenin hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim İnşaAllahMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Bence sorun olacağını düşünmüyorum ağrınız sızınız yoksapanik olmayın
İnşaAllah siz hamilesiniz duanız makbul olur bana da dua edinHayır canım bişey olmaz bebişinz sizinle olsun
Tabi ederim Allahım tüm isteyen kız kardeşlerime en güzelini nasip eylesin kucaklarımız boş kalmasınİnşaAllah siz hamilesiniz duanız makbul olur bana da dua edin
AminTabi ederim Allahım tüm isteyen kız kardeşlerime en güzelini nasip eylesin kucaklarımız boş kalmasın
Korkmayın o bebeği Allah nasip edecekse olacak zaten ağır kaldırmamışsınız veya tedirgin olacak ağır bir iş yapmamışsınızOf bende şuan aynı korkuyu yaşıyorum şehir dışında olduğum için otele gidene kadar yemeğe git ordan otele perişan oldum idrara kalkmak zorunda kaldım 15 dk sonra zaten tutamadım çök korkuyorum
Yaaa inşallah ne güzel açıklamışsınız uzun uzun inşallah Allah gönlümüzdekini nasip etsinKorkmayın o bebeği Allah nasip edecekse olacak zaten ağır kaldırmamışsınız veya tedirgin olacak ağır bir iş yapmamışsınızBu stres bizi bu hareketlerden daha olumsuz etkiliyor o yüzden pozitif olalım bence idrarı kafanıza takmayın ben transfer oldum hemşire üstünü giyinirken idrarını boşaltabilirsin dedi. Bundan önceki transferimde hemen gittim tuvalete, tuvalete gitmeyi geçtim transfer olduğum sedyeden bile kendim kalktım 2 sindede sadece hemşire elimden tuttu. Önceki transferim tutmuştu ama ilerlemedi kürtaj oldum bunda sizde bende kavuşuruz İnşaAllah evlatlarımıza
İnşaAllah hepimizinYaaa inşallah ne güzel açıklamışsınız uzun uzun inşallah Allah gönlümüzdekini nasip etsin
Merhabalar sizinle aynı gün transfer olduk sanırsam belirtiniz var mı bende 2. Gün hiçbir şey yokYaaa inşallah ne güzel açıklamışsınız uzun uzun inşallah Allah gönlümüzdekini nasip etsin
İğnelerden mi kendimi kastığımdan mı bilmiyorum sol kasığım ağrıyor ama şuan bir belirti embriyodan dolayı olmaz zaten kaçıncı gün embriyosuyduMerhabalar sizinle aynı gün transfer olduk sanırsam belirtiniz var mı bende 2. Gün hiçbir şey yok
5. Gün sizinİğnelerden mi kendimi kastığımdan mı bilmiyorum sol kasığım ağrıyor ama şuan bir belirti embriyodan dolayı olmaz zaten kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde aynı 5.gün 14 ü kan testi dedi5. Gün sizin
Benim gittiğim merkez 10. Gün test istiyor aslında ben geç vermek istiyorum ama mesaj atıp soruyorlar ne iğnesi vuruluyorsunuz oksapar mı?Benimde aynı 5.gün 14 ü kan testi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?