Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
transfer sonrası kaçıncı gün banyo yaptım hatırlamıyorum ama asla sıcak suyla ve oturarak banyo yapmayın.ayrıca banyolarınızı 15 dk.dan fazla tutmayın.ben 4,5 aylık hamileyim hala ayakta,ılık suyla ve en fazla 15 dk.da banyo yapıyorum.
ben ttransferden 1 hafta sonra banyo yaptım.o güne kadar kız kardeşim saçlarımı yıkadı.ne yapalım.hala sıcak ve uzun banyodan kaçınıyorum.bu arada hamileyim.eskiden her gün banyo yapardım.şimdi suya korkarak bakıyorum.o kadar emek verdik kızlar kolay mı?
Kızlar yapmayın böyle ya sizin psikolojiniz de çok önemli 2 günden sonra ayaktan kısa sürmek ve suyun ılık olması şartı ile yıkanabilirsiniz sizler bizim için önemlisiniz...
kızlar ben buna hiç dikkat etmiyorum.dr da bişey demedi bana ilk defa duyuyorum.ben hem oturarak hemde bayağı sıcak suyla banyo yapıyorum.iki güne bir banyo yapıyorum.saçlarımda çok uzun olduğu için en az yarım saat sürüyor.ben tamamen yanlışmı yapıyormuşum?
ayyy arkadaşlar ben 3.günümde ooturarak banyo yapmıştım ve o gün ağrılarım başlamıştı..negatif sonuç aldım.acaba etkisi olmuş mu o banyonun ya!!!???kafam çok karıştı
ben 6. günümde 5 dakkika sürdü sürmedi o kadar kısa bir duş almıştım ılık suyla yaz olduğu için şanslıydım soğuk denilecek kadar ılıktı çünkü sonra hep ayakta ve 10 dakikayı geçmedi banyolarım sıcak su kasları gevşetiyo evet arkadaşında dediği gibi ilk aylarda hele çok önemli