5. Gün embriyo 7. 8. Gün sabah idrarı erken gebelik testi ile çıkabilir ama negatif çıkarsa da hemen üzülmeyin belki tutundu teste çıkmadı. Büyük oranda kendini belli ediyor.Merhaba arkadaşlar
Tecrübeli bilgilerinize ihtiyacım var. 1 kasımda bi adet 5AA transferim oldu.
Geriye iki tane 5 AA bir tane 4 AA dondurduk.
Tuttumu tutmadı mı çok merak ediyorum. Bugün yeni 3. Günüme girdim. Sizce tutunmuş mudur. Çünkü embriyom kalitelide olsa bazen tutmuyomuş. Haftasonu test yapsam çıkarmı silikte olsa sizce ?
Birde karnım bakıldığında şiş değil ama ben çok şiş hissediyorum böyle patlatacak, aşağı düşecek gibi. Sizce bu neden olabilir.
Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun
Sizin pozitif mi oldu peki5. Gün embriyo 7. 8. Gün sabah idrarı erken gebelik testi ile çıkabilir ama negatif çıkarsa da hemen üzülmeyin belki tutundu teste çıkmadı. Büyük oranda kendini belli ediyor.
Karindaki şişkinlik ilaçlardan kaynaklı oluyor hatta negatif olsa bile adet olana kadar o his geçmiyor. Sizin inşallah pozitif olur
Sakın hafta sonu test falan yapmayın mümkün değil çıkmaz,daha bugün 2. Gün,en erken 8-9 u bekleyin bpşuna canınızı sıkmayınMerhaba arkadaşlar
Tuttumu tutmadı mı çok merak ediyorum. Bugün yeni 3. Günüme girdim. Sizce tutunmuş mudur. Çünkü embriyom kalitelide olsa bazen tutmuyomuş. Haftasonu test yapsam çıkarmı silikte olsa sizce ?
Birde karnım bakıldığında şiş değil ama ben çok şiş hissediyorum böyle patlatacak, aşağı düşecek gibi. Sizce bu neden olabilir.
Evet beklemek zor ve heyecanli :) benim 2 transfer negatif 1 pozitif olmuştu ikisinin de her şeyi aynıydıSizin pozitif mi oldu peki
Çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki
Aynı gün transfer olmuşuz bence kan ver direk günü gelince kafandan atmaya calis ben öyle yapıyorumMerhaba arkadaşlar
Slm bir sorabilirmiyim lutfenMerhaba arkadaşlar
Yaaa :) senin kalitesi neydi peki. Ben taze oldum, sonra aklım doldurulmuşta kaldı.Aynı gün transfer olmuşuz bence kan ver direk günü gelince kafandan atmaya calis ben öyle yapıyorum
Ben birde ananas ve kabak çekirdeği yiyorum tutunmaya yardım ediyormuş bence sende dene bu aradaAynı gün transfer olmuşuz bence kan ver direk günü gelince kafandan atmaya calis ben öyle yapıyorum
Benim 5.gun 4aa kaliteydi ama kalitesi okdr da önemli değil Allah isterse olur ben zaten ananas havuç kivi çiğ badem cig fındık kabak çekirdeği portakal suyu bunları yiyorum ve hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorum full uzanıyorum yatıyorum tuvalet için kalkıyorum sadece kasik ve bel ağrım var sende ne gibi belirtiler var canimYaaa :) senin kalitesi neydi peki. Ben taze oldum, sonra aklım doldurulmuşta kaldı.
İnşallah bebişlerimiz şuan bizimledir :)
Canım bende kabızlık falan bi hayli oldu. Ben açıkçası çok yatmadım. İzinliyim zaten direkt anneme geldim yemekle vs uğraşmayayım diye. Ama evde sürekli dolanıyorum bağırsaklarım çalışsın diye. Doktorum da çok yatma zaten dedi. Hatta ilaçlarım azaldı bu akşama iğnem kalmamıştı almak için 3,5 km git gel yaptım eczaneye. Bence artık ayaklan sende.Benim 5.gun 4aa kaliteydi ama kalitesi okdr da önemli değil Allah isterse olur ben zaten ananas havuç kivi çiğ badem cig fındık kabak çekirdeği portakal suyu bunları yiyorum ve hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorum full uzanıyorum yatıyorum tuvalet için kalkıyorum sadece kasik ve bel ağrım var sende ne gibi belirtiler var canim
10.gun testte cikmisti 5.gun 4 bc kalitedeydiMerhaba arkadaşlar
Belki gülüceksin ama ben emriyonun rahmin sağ tarafında olduğunu bile hissediyorum sanki doktora sorucam ne tarafa koydunuz diye. Sanki böyle pıt pıt atıyor. Birde kasıklarıma ara ara kramp giriyorBenim 5.gun 4aa kaliteydi ama kalitesi okdr da önemli değil Allah isterse olur ben zaten ananas havuç kivi çiğ badem cig fındık kabak çekirdeği portakal suyu bunları yiyorum ve hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorum full uzanıyorum yatıyorum tuvalet için kalkıyorum sadece kasik ve bel ağrım var sende ne gibi belirtiler var canim
Hayırlısı olsun beklemem daha iyi olucak sanırım10.gun testte cikmisti 5.gun 4 bc kalitedeydi
Yok valla ben sonuca kadar yatmayı düşünüyorum zaten arada kalkıp tuvalete gidiyorum ilaçlarımı almak için kalkıyorum kendimi riske atmak istemiyorum Allah büyüktür bakalım inşallah emeklerimiz boşa gitmezCanım bende kabızlık falan bi hayli oldu. Ben açıkçası çok yatmadım. İzinliyim zaten direkt anneme geldim yemekle vs uğraşmayayım diye. Ama evde sürekli dolanıyorum bağırsaklarım çalışsın diye. Doktorum da çok yatma zaten dedi. Hatta ilaçlarım azaldı bu akşama iğnem kalmamıştı almak için 3,5 km git gel yaptım eczaneye. Bence artık ayaklan sende.
Amin inşallah. Ben her zaman şu duayı okuyorum bence sende sürekli oku.Yok valla ben sonuca kadar yatmayı düşünüyorum zaten arada kalkıp tuvalete gidiyorum ilaçlarımı almak için kalkıyorum kendimi riske atmak istemiyorum Allah büyüktür bakalım inşallah emeklerimiz boşa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?