Ay nasıl bekledinizz valla zormuşMerhaba benimde 10.gun 5.gun embriyosu konuldu taze transfer yarın yaptircam kan testini aşırı heyecanlıyım
Evet olanda var olmayanda ama olmayınca sanki olmamış gibi geliyo insana bi şey hissetmediğindenYani kasiklarimda ağrı oldu göğüslerimde de acı var başka bisey yok zaten belirti olmuyormuş ki :) benim bu ikinci denemem birincisi negatifti 1 sene önce yaptırmıştık
Selam benimde bugün 3. günüm bende sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz içinMerhabazaman geçmiyo transferi olmuş sonuç için beklemede olanlar gelin muhabbet edelim Nasılsınız ne var ne yok neler yapıyosunuz ? Benim ilk denemem. 24 yaşındayım. Transferden sonraki 5.günüm. Genetik teste yollamıştık biz o yüzden donmuş 6.gün emriyosu koyuldu 1 adet. Bugüne kadar hiç belirtim olmadıvde dinleniyorum oturup uzanıyorum iş yapmıyorum. Saatler bile zor geçiyo gittikçe napıcam bilmiyorum
İnşallahSelam benimde bugün 3. günüm bende sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için
3. Gün embriyosu medikalpark izmirde yaptırdım. Benimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor birde çok halsizim normalmi bilmiyorum. İlaçların etkisi sanırımİnşallahkaçıncı gün embriyosu ? Nerede yaptırdınız ?
Üzülmeyin hiç zaten adet olucak gibi sancı oluyo diyo olumlu olanlarBenim 6 günüm bugün transferin
3 gün embriyosu transfer olmustu adet olacak gibi agrılarım başladı
Başka belirtim olmadı o kadar bekledim ama
Ah o insanın elin de olmuyor malesef iki gündür ağlıyorum bi belirtim yok die sanırm bendeÜzülmeyin hiç zaten adet olucak gibi sancı oluyo diyo olumlu olanlarbel ağrısı da olabiliyomuş. Bende belirtim falan yok hiç diye umutsuzluğa kapılıyorum biraz
Zor olmaz mı benimde moralim düşüyo bazen bi şey yok gibi hissedince düşününce ama öğrendikten sonra bile hala belirti yaşamıyorum diyenler var aynı bizim gibi olup pozitif görünce şoka girenler oluyp kaç gündür takip ediyoru onları o yüzden umutsuzluğa kapılıp çok üzülmüyorum bekliyorum öyle. Ağlamayın eğer dediğim gibi çıkarsa kötü etkilenmii olmayınAh o insanın elin de olmuyor malesef iki gündür ağlıyorum bi belirtim yok die sanırm bende
Benim de 2 . Denemem Çarşamba günü transfer oldum . Beklemek zor ama belirti de beklemeyin o hiç belli olmuyorMerhabazaman geçmiyo transferi olmuş sonuç için beklemede olanlar gelin muhabbet edelim Nasılsınız ne var ne yok neler yapıyosunuz ? Benim ilk denemem. 24 yaşındayım. Transferden sonraki 5.günüm. Genetik teste yollamıştık biz o yüzden donmuş 6.gün emriyosu koyuldu 1 adet. Bugüne kadar hiç belirtim olmadıvde dinleniyorum oturup uzanıyorum iş yapmıyorum. Saatler bile zor geçiyo gittikçe napıcam bilmiyorum
Zor olmaz mı benimde moralim düşüyo bazen bi şey yok gibi hissedince düşününce ama öğrendikten sonra bile hala belirti yaşamıyorum diyenler var aynı bizim gibi olup pozitif görünce şoka girenler oluyp kaç gündür takip ediyoru onları o yüzden umutsuzluğa kapılıp çok üzülmüyorum bekliyorum öyle. Ağlamayın eğer dediğim gibi çıkarsa kötü etkilenmii olmayın
İnşallah öyledir inşallah olumludur insan bi şey hissetmeyince olduğuna inanamıyoda değişik duygular valla beklemek de zorBenim de 2 . Denemem Çarşamba günü transfer oldum . Beklemek zor ama belirti de beklemeyin o hiç belli olmuyor
Doktorum bana balık ye dediTup bebek hassastır kizlar tedavi olurken en zor aşama beklemektir. Size tavsiyelerim . Sicak suyla duş almayın sicak banyo vb kalmayın keselenmeyin en azından tutana kadar çok dus almayın kekik nane maydanoz semizotu dereotu kola işlenmiş et beyaz ekmek ten uzak durun . Tutana kadar balıkta yemeyin . Kabiz olmamaya dikkat edin kuru kayısı yiyin ikinmayin eğilme bukulme yapmayın cinsel iliski olmasın genelde yatin lütfen sorunuz olursa sorabilirsiniz
İlaç kullanıyor musunuz ben 10 tane hap ve iğne vuruluyorum günlük mesela onun yan etkileri çok hamile gibi belirtisi oluyorİnşallah öyledir inşallah olumludur insan bi şey hissetmeyince olduğuna inanamıyoda değişik duygular valla beklemek de zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?