Arkadaşlar herkese merhaba araniza yeni katilanlardanim..dondurulmus embriyo transferim oldu bugun 5.gunum..fakat 2 gundur şiddetli bel agrilarim var hatta rahat oturup yatamiyorum bile..bu konudaki goruslerinizi alabilir miyim bunlari yasayan var mi ?? Ikinci kez deniyoruz ilkinde boyle bisey yasamamistik
Benim de çok fazla oldu canım ilk günlerde sonrasında geçti o kadar çok ağrıyordu ki oturmam yatmam gerçekten çok sıkıntılı oluyordu yürüyünce biraz rahat ediyordum. Karnımda rahatsız edici bir şişkinlikle beraber bel ağrılarım da vardı ama birden geçmeye başladı eşime bu hayra alamet değil diyordum da o iyi bişey diyordu ki ben hakli çıktım malesef tutunamadı bebeğim Rabbim sana bağışlasın inşallah
Benim de çok fazla oldu canım ilk günlerde sonrasında geçti o kadar çok ağrıyordu ki oturmam yatmam gerçekten çok sıkıntılı oluyordu yürüyünce biraz rahat ediyordum. Karnımda rahatsız edici bir şişkinlikle beraber bel ağrılarım da vardı ama birden geçmeye başladı eşime bu hayra alamet değil diyordum da o iyi bişey diyordu ki ben hakli çıktım malesef tutunamadı bebeğim Rabbim sana bağışlasın inşallah
Canimm insallah Rabbim hepimize nasip etsin cok zor beklemek gercekten..bugun bel agrilarim baya hafifledi ve korkuyorum acikcasi..kasiklarimda hafif agrilarim da var..insallah nasip olur hepimize..tekrar deniyo musunuz peki
Canimm insallah Rabbim hepimize nasip etsin cok zor beklemek gercekten..bugun bel agrilarim baya hafifledi ve korkuyorum acikcasi..kasiklarimda hafif agrilarim da var..insallah nasip olur hepimize..tekrar deniyo musunuz peki
Allah razı olsun canım. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Doktorumla konuştum 2-3 ay ilaç tedavisi görmem gerekiyormuş tabii maddi manevi hiç gücümüz yok o yüzden toparlanana kadar bekleyeceğiz hayırlısı
Allah razı olsun canım. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Doktorumla konuştum 2-3 ay ilaç tedavisi görmem gerekiyormuş tabii maddi manevi hiç gücümüz yok o yüzden toparlanana kadar bekleyeceğiz hayırlısı
Mrhb arkadaşlar hergün nerdeyse her saatimi transfer sonrası neler oldu belirtiler okadar cok srama yapıyorum okadar cok yorumlar okuyorum ki . Ve ne bi yanımız umutlu diğer yanımız buruk oluyor anlatılacak bir duygu değil yaşadıklarımız sürecimiz cok zorlu tabikide ama allahım hepimizin kalbine gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın
Canim Allah im kucagimizi bos birakmasin insallah..benim 2.transferden sonra tutmustu belirtilerim ise siddetli bel agrilarim hatta bel tutulmalarim oldu..krem kullanmak zorunda kalmistim..bir de mide bulantilarim baslamisti..gebeligimi ogrendim fakat 19.gun dusuk yaptim dunyam basima yikildi..su an virus sebebiyle hastaneye gitmedim yaklasik 3 aydir aradayim..Rabbim sana da nasip etsin insallah buraya yaz guzel haberlerini ❤