Transfer sonrası bel bacak ağrısı

Ayse gulqqqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
19
10
1
31
25/03/2024 dondurulmuş 2 tane embriyo transferim oldu evde dinlenerek sürecimi geçiriyorum bel ağrısı ve diz altında baldirim da ağrı var sizce neden olur tutunma belirtisi olabilir mi ?

Merhaba, benim de 4.gun embriyosu transferim oldu.
Belimde ve siyatik gibi bacagimda agri oluyor. Kullanilan ilaclardan oldugunu okudum. Tutup, tutmama ile ilgili bir belirti olmuyormus.

Merhaba, benim de 4.gun embriyosu transferim oldu.
Belimde ve siyatik gibi bacagimda agri oluyor. Kullanilan ilaclardan oldugunu okudum. Tutup, tutmama ile ilgili bir belirti olmuyormus.
Benımde transfer 3 cu gund ebelım agrıyor dunde bacagım başladı

Malesef negatif. Biraz kendimi toparlayip tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum. Bu 5. denemem olacak.

Malesef negatif. Biraz kendimi toparlayip tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum. Bu 5. denemem olacak.
Benim ilki negatif oldu şuan bile 2. Denemeye gücüm yok gibi. Bide yanlış anlamazsanız bişey sorucam 4 olumsuz denemeden sonra gerekli araştırmalar yapıldı mı çünkü tekrarlayan negatiflerin bir sebebi olabilir

Ağrılar için doktorunuza danışıp magnezyum takviyesi kullanabilirsiniz, şimdiden hayırlı haberler almanızı temen ederim.

Bende AMH degeri cok dusuk, 0.1 in altinda. Yumurta olusumu cok zor oluyor.
Yurt disinda yasadigim icin burada yumurta elde etme adina cok farkli tedavi yontemleri melesef denenmiyor. Turkiye'de cok daha genis kapsamli ve agresif yontemler var. Simdiye kadar iki farkli ulkede 4 deneme yaptim ancak asagi yukari hepsi ayni yontemi uyguluyor. 5. denemeyi Turkiye'de yapma karari aldik. Eger maddi ve manevi deneme gucunu buluyorsaniz vazgecmeyin derim. Benim icin yumurta toplanabilmesi bile buyuk bir basari o yuzden embriyo asamasina gecenler benim gozumde cok sanli Hoppa

Back
X