Transfer sonrası belirti yaşamadan pozitifi görenler yazabilir mi

Gulcngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
35
18
3
45
Belirtisi olmadan pozitif gören arkadaşlar yazabilir misiniz? Bugün 5. Günüm ve hiç bir belirtim yok.

Merhaba, hiç bir belirtim olmadı. Ne ağrı ne hassasiyet ya lekelenme. Aksine adet dönemi yaklaştığı zaman karnımda şişlik bende bir asabiyet göğüslerde hassasiyet olurdu, ama kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmuyoruz ya bu sefer belirtisi de olmadı. 5.gün 2 embriyo transferim oldu bugün 13.gün değerim 1453.
İçinizi ferah tutun, zor ama belirti aramayıp kendinizi strese sokmayın☺️ Güzel haberlerinizi alalım inşallah..

Merhaba, hiç bir belirtim olmadı. Ne ağrı ne hassasiyet ya lekelenme. Aksine adet dönemi yaklaştığı zaman karnımda şişlik bende bir asabiyet göğüslerde hassasiyet olurdu, ama kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmuyoruz ya bu sefer belirtisi de olmadı. 5.gün 2 embriyo transferim oldu bugün 13.gün değerim 1453.
İçinizi ferah tutun, zor ama belirti aramayıp kendinizi strese sokmayın☺️ Güzel haberlerinizi alalım inşallah..
Yazdığınız için çok teşekkür ediyorum,Allah razı olsun.İnanın hep kasık ağrısı olanları okuduğum için moralim bozulmuştu.Siz içimi rahatlattınız.Panikleyip dikkat etmeyi bırakabilirdim.İyi ki yazdınız.Allahım evladınızı bağışlasın inşallah.Çok güzel bir haber😍♥️🥰

Yazdığınız için çok teşekkür ediyorum,Allah razı olsun.İnanın hep kasık ağrısı olanları okuduğum için moralim bozulmuştu.Siz içimi rahatlattınız.Panikleyip dikkat etmeyi bırakabilirdim.İyi ki yazdınız.Allahım evladınızı bağışlasın inşallah.Çok güzel bir haber😍♥️🥰
Amiiin, herkesin evladını bağışlasın Rabbim, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben çalışıyorum, 2 gün izin aldım sonra işime geri döndüm. Elbetteki çok abartmadım ama günlük işime devam ettim. Bu bizim 4.denememiz( bunu da kaç kere yazdım burda bilmiyorum :) öncekilerde cam fanusta gibiydim ama bu sefer sanırım olması gereken buydu, normal gibi yaşamak..

Kızlar merhaba bende de ilaçlardan dolayı göğüs şişliği zaten vardı o da sanki indi biraz uyurken çok terliyorum baska da birsey yok 4. Günüm 5. Gün embriyosu ve 6. Gün embriyosu transfer edildi 3. Denemem biraz endişelendim açıkçası 😔

Back
X