Transfer sonrası belirti

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı

Daha 2 gün olmuş bir şey hissetmemeniz normal zaten. Çoğu kişi pozitif çıkana kadar bir şey hissetmiyor. Ben 6.haftalarda falan hissetmeye başlamıştım belirtileri mesela

Daha çok erken. Hissetmemen normal. Bedenine kafanı takma. kendine stres yapma. bende transferin 6. Günü 7.günü bel ve bacak ağrısı hissetmiştim. Lekelenme olmuştu bide silince ama Mesela hiç gögüslerimde hassasiyet filan hiç bisey olmamıştı. İnşaallah pozitif sonuç alırsınız 🌺

Daha çok erken. Hissetmemen normal. Bedenine kafanı takma. kendine stres yapma. bende transferin 6. Günü 7.günü bel ve bacak ağrısı hissetmiştim. Lekelenme olmuştu bide silince ama Mesela hiç gögüslerimde hassasiyet filan hiç bisey olmamıştı. İnşaallah pozitif sonuç alırsınız 🌺
İnşaAllah çok teşekkür ederim 💙💙

Kizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı
Ben de 26 sında transfer oldum. Hergün kasık ağrısı oldu. Perşembe günü kan testi vereceğim. Sonucu bekliyorum inşallah sizin de istediğiniz gibi olur.

Back
X