- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim yorumunuz içinDaha 2 gün olmuş bir şey hissetmemeniz normal zaten. Çoğu kişi pozitif çıkana kadar bir şey hissetmiyor. Ben 6.haftalarda falan hissetmeye başlamıştım belirtileri mesela
İnşaAllah çok teşekkür ederimDaha çok erken. Hissetmemen normal. Bedenine kafanı takma. kendine stres yapma. bende transferin 6. Günü 7.günü bel ve bacak ağrısı hissetmiştim. Lekelenme olmuştu bide silince ama Mesela hiç gögüslerimde hassasiyet filan hiç bisey olmamıştı. İnşaallah pozitif sonuç alırsınız![]()
Ben de 26 sında transfer oldum. Hergün kasık ağrısı oldu. Perşembe günü kan testi vereceğim. Sonucu bekliyorum inşallah sizin de istediğiniz gibi olur.Kizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı
Kizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı
MerhabaKizlar pazar günü transfer oldum ama hicbirsey hissetmiyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı
Merhaba. Nasıl geldi sonuçlar. Ben de transfer yolumdayım. Beklemedeyim. En zoru beklemek galibaBen de 26 sında transfer oldum. Hergün kasık ağrısı oldu. Perşembe günü kan testi vereceğim. Sonucu bekliyorum inşallah sizin de istediğiniz gibi olur.
MerjMerhabanasıl sonuçlandı transferiniz. Hayırlı haberler inşallah
![]()
Evet beklenek çok zor oluyor Allah şifa versinMerhaba. Nasıl geldi sonuçlar. Ben de transfer yolumdayım. Beklemedeyim. En zoru beklemek galiba![]()
Çook sevindimm çookkMerhaba transfer sonrası test yaptırdım hcg 122 idi sonra 366 oldu inşallah gebelik kesesini ve kalp atışlarını duyarız çok teşekkür ederim
Merj
Amin amin çok teşekkür ediyorum inşallah gebelik kesesini ve kalp atışını duyarız. Muayene tarihini bekliyorum şimdi de. Anlayacağınız hep beklemekle geçiyorÇook sevindimm çookkAllah bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Dua edin bizee
![]()