- 26 Mayıs 2022
- 546
- 241
- 53
- 25
Bana sorulmadı soru ama bende kendimce yaşadıklarımı söylemek isterim benim 5.gün dondurulmuş 2 embriyo verildi inşallah ikiz tutar diye çok dua ediyorum benimde 7. Günüm bugün transferi sayarsak 8. Gün oluyor bel ağrısı kaşık ağrısı ve sağ göğsüm çok ağrıyorMerhaba benimde bugün 6. günüm ilk kez bugün bi belirrti yaşadım sağ kaşıkla cokkk hafif agri böyle bacağa doğru giden tatlı hafif bi agri onun dışında bi belirtim yok sizin taze mi dondurulmuş embriyomu acaba ?
Ümidimizi kesmek yok olana kadar savaşacağız Rabbim daha güzel günler için bizi bekletiyor ben 7 yıl bekledim şimdi ilk denemem olmazsa tekrar hemen yapacağım ümit Allah’tandırMerhaba pozitif sonuç aldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı inşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba benimde bugün 6. günüm ilk kez bugün bi belirrti yaşadım sağ kaşıkla cokkk hafif agri böyle bacağa doğru giden tatlı hafif bi agri onun dışında bi belirtim yok sizin taze mi dondurulmuş embriyomu acaba ?
Yok taze transfer oldum erken gebelik testi yaptım akşam üzeri coook silik şekilde ciktiDondurulmuş 5.gun embriyosu idi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunur bebislerimiz akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti dün yapmıştım çıkmamıştı hiçBana sorulmadı soru ama bende kendimce yaşadıklarımı söylemek isterim benim 5.gün dondurulmuş 2 embriyo verildi inşallah ikiz tutar diye çok dua ediyorum benimde 7. Günüm bugün transferi sayarsak 8. Gün oluyor bel ağrısı kaşık ağrısı ve sağ göğsüm çok ağrıyor
Test yaptınız mı bugün acaba sonucunuz nedir ?Mübarek günlerin hürmetine İnşallah bebeklerimize kavuşuruz
Ben çarşamba günü sabahtan yapacağım bir gün daha dayanacağım çarşamba 9. Gün olacak sabah ki idrarla yapın benceHakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunur bebislerimiz akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti dün yapmıştım çıkmamıştı hiç
Benim bugüne kadar hiç belirtim yoktu bugün çok fena bacak ve kasik ağrım oluyorBen çarşamba günü sabahtan yapacağım bir gün daha dayanacağım çarşamba 9. Gün olacak sabah ki idrarla yapın bence
İnşallah olumlu haberler alırız paylaşalım güzel haberlerimiziBenim bugüne kadar hiç belirtim yoktu bugün çok fena bacak ve kasik ağrım oluyor
Neler yedin dikkat ettin bugün kuru fasulye az bulgur yedim ama birde cornetto yedim kendimi suçluyor gbiyimBenim bugüne kadar hiç belirtim yoktu bugün çok fena bacak ve kasik ağrım oluyor
Valla öyle özel bi beslenme yapmadım abur cubur yemedim gazli icecek icmedim sadece onun haricinde rutin beslendimNeler yedin dikkat ettin bugün kuru fasulye az bulgur yedim ama birde cornetto yedim kendimi suçluyor gbiyim
Test yaptınız mı bugün acaba sonucunuz nedir ?
Tamam canımİnşallah olumlu haberler alırız paylaşalım güzel haberlerimizi
Sonucunuz ne olduBazi aksilikler yaşadım çarşamba kan vericem. Tekrar idrar bakmaya cesaret edemedim
Tamam canıms
Sonucunuz ne oldu
Daha önce sizle yorum olarak konuşmuştuk sanırım sizin kaşıkçı gün bugün idrar yapın bence ben sabah yaptım korkumu yenerekKan verdim sabah ama sonucun yarin çıkacağını söylediler. Aile hekimi kabul etmedi acile gittim onlarda poliklinik saati diye kabul etmedk
Benim de 2 embriyo dondurulmuş konuldu 12 sinde 10 gün olucak sabah yapsam diye düşünüyorum ya çıkmazsa diye tereddütlüyüm 2 denemem pazartesi beklemek çok zorHakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunur bebislerimiz akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti dün yapmıştım çıkmamıştı hiç
Benim 7. Gun kanamam basladi bildiğin adet gibi yogun 2 buçuk gün kadar sürdü doktora gittim ilaç dozumu arttırdı kanamanın olduğu günün akşamı beta baktırdım 25 çıktı. Test gününde birahane ver dedi doktorum bakalım olursa mucize olurBenim de 2 embriyo dondurulmuş konuldu 12 sinde 10 gün olucak sabah yapsam diye düşünüyorum ya çıkmazsa diye tereddütlüyüm 2 denemem pazartesi beklemek çok zor
Sonucunuz ne olduKan verdim sabah ama sonucun yarin çıkacağını söylediler. Aile hekimi kabul etmedi acile gittim onlarda poliklinik saati diye kabul etmedk
Bugün kan verdim sonuç beta hcg 97İnşallah olumlu haberler alırız paylaşalım güzel haberlerimizi
Var o zaman değilmiBugün kan verdim sonuç beta hcg 97
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?