Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cok erken biliyorum ama vücudum bana oyun mu oynuyor acaba onu bilemedim canim böl bol su iciyorum gunde 3 litre havuc ananas kabak crkirdego ve kivi yityorum.rher gun
Bence belirti aramamak lazım. Benim ilaçlardan gaz ve şişkinlik vardı sadece pozitifi gördüm. Aynı merkezde transfer yaptığımız arkadaşın hep adet olacakmış gibi ağrıları vardı çok korkuyordu hatta adet olacağım diye oda pozitifi aldı şükür. Bence belirtilerin hepsi ilaçlardan dolayı.
Bence belirti aramamak lazım. Benim ilaçlardan gaz ve şişkinlik vardı sadece pozitifi gördüm. Aynı merkezde transfer yaptığımız arkadaşın hep adet olacakmış gibi ağrıları vardı çok korkuyordu hatta adet olacağım diye oda pozitifi aldı şükür. Bence belirtilerin hepsi ilaçlardan dolayı.