Transfer sonrası belirtiler

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar. 1 Ekim transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsak bugun dördüncü gün yani. Aslinda çok kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama ister istemez hepimiz yapiyoruzdur:). Benim hiç belirtim yok diyebilirim yani sanki hiç içimde birsey yokmuş gibi. Belirtisiz hamile kalanda çok biliyorum negatif düşünmüyorum o yüzden. Ama transferden sonra sabahları sanki karın kası çalışmışım gibi karın kaslarım ve sırtım agriyor. Uyandıktan 1-2 saat sonrada geçiyor. Tabi çok yatmaktan da olabilir ama ben hep çok yatarım:). Uyurken kendimi sıkıyorum desem valla mışıl mışıl uyuyorum. Böyle birsey yaşayan var mı?

Bende 2ekimde transfer oldum benim gece ağrım olmuyor ama gündüz arada oluyor bide akıntı çok

Taze tranfermi senin bide karnımda şişlik oluyor benim

transfer gününün saymadan gidin 7.gün öğleden sonra test yaptırın valla :) ben öyle yapıcam :) veta 25 falan cıkıyormus tuttuysa bebısler. inşallah tutmuşlardır.benimde progestrondan dolayı transfer iptal edildi 5 kasım da transfer edilecek

Yok ben beklemekten yanayım şimdilik. Doktorum ne dediyse harfi harfine yaptım şimdiye kadar o yüzden beklicem test tarihimi:) Tabi o zaman ani bir karar verip gidebilirim de:)

Benim donmuş emriyoda 11.gun 24 çıkmıştı 7 gün yapsaydım kesinlikle cikmazdi

Sonuç olarak kas ağrısı kimsede olmuyor sanirim:)
Benimde 7. Günüm benimde hiç bir belirtim yok, sadece dediğiniz gibi sabahları karın ve bel sırt ağrısı oluyor o yatakla alakalı 1 saat sonra falan geçiyor, bugün idrar testi yapıcam bende bakalım

Benimde 7. Günüm benimde hiç bir belirtim yok, sadece dediğiniz gibi sabahları karın ve bel sırt ağrısı oluyor o yatakla alakalı 1 saat sonra falan geçiyor, bugün idrar testi yapıcam bende bakalım
Yaa haber verirmisiniz sonucu:)

Sizin dondurulmus transferde de progesteron değerinize mi bakildi? Taze transfer icin mi bakildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…