Taze tranfermi senin bide karnımda şişlik oluyor benimMerhabalar. 1 Ekim transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsak bugun dördüncü gün yani. Aslinda çok kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama ister istemez hepimiz yapiyoruzdur:). Benim hiç belirtim yok diyebilirim yani sanki hiç içimde birsey yokmuş gibi. Belirtisiz hamile kalanda çok biliyorum negatif düşünmüyorum o yüzden. Ama transferden sonra sabahları sanki karın kası çalışmışım gibi karın kaslarım ve sırtım agriyor. Uyandıktan 1-2 saat sonrada geçiyor. Tabi çok yatmaktan da olabilir ama ben hep çok yatarım:). Uyurken kendimi sıkıyorum desem valla mışıl mışıl uyuyorum. Böyle birsey yaşayan var mı?
transfer gününün saymadan gidin 7.gün öğleden sonra test yaptırın valla :) ben öyle yapıcam :) veta 25 falan cıkıyormus tuttuysa bebısler. inşallah tutmuşlardır.benimde progestrondan dolayı transfer iptal edildi 5 kasım da transfer edilecekMerhabalar. 1 Ekim transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsak bugun dördüncü gün yani. Aslinda çok kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama ister istemez hepimiz yapiyoruzdur:). Benim hiç belirtim yok diyebilirim yani sanki hiç içimde birsey yokmuş gibi. Belirtisiz hamile kalanda çok biliyorum negatif düşünmüyorum o yüzden. Ama transferden sonra sabahları sanki karın kası çalışmışım gibi karın kaslarım ve sırtım agriyor. Uyandıktan 1-2 saat sonrada geçiyor. Tabi çok yatmaktan da olabilir ama ben hep çok yatarım:). Uyurken kendimi sıkıyorum desem valla mışıl mışıl uyuyorum. Böyle birsey yaşayan var mı?
Yok dondurulmuş benim. Yani alt karnımda bi şişlik var gibi ama çocuğa bağlamıyorum çok. O ilaçlardan olabiliyor.Taze tranfermi senin bide karnımda şişlik oluyor benim
Yok ben beklemekten yanayım şimdilik. Doktorum ne dediyse harfi harfine yaptım şimdiye kadar o yüzden beklicem test tarihimi:) Tabi o zaman ani bir karar verip gidebilirim de:)transfer gününün saymadan gidin 7.gün öğleden sonra test yaptırın valla :) ben öyle yapıcam :) veta 25 falan cıkıyormus tuttuysa bebısler. inşallah tutmuşlardır.benimde progestrondan dolayı transfer iptal edildi 5 kasım da transfer edilecek
Benim donmuş emriyoda 11.gun 24 çıkmıştı 7 gün yapsaydım kesinlikle cikmazditransfer gününün saymadan gidin 7.gün öğleden sonra test yaptırın valla :) ben öyle yapıcam :) veta 25 falan cıkıyormus tuttuysa bebısler. inşallah tutmuşlardır.benimde progestrondan dolayı transfer iptal edildi 5 kasım da transfer edilecek
Yok ben beklemekten yanayım şimdilik. Doktorum ne dediyse harfi harfine yaptım şimdiye kadar o yüzden beklicem test tarihimi:) Tabi o zaman ani bir karar verip gidebilirim de:)
ama 5. gün değil 3. gün embriyosudur :)Benim donmuş emriyoda 11.gun 24 çıkmıştı 7 gün yapsaydım kesinlikle cikmazdi
3.gun su evet ama onunla alakalı değil ilk kızım da 3.gun taze emriyo idi 11. Gün 323 cikmistiama 5. gün değil 3. gün embriyosudur :)
Tutunmaya bağlı cnmama 5. gün değil 3. gün embriyosudur :)
Benimde 7. Günüm benimde hiç bir belirtim yok, sadece dediğiniz gibi sabahları karın ve bel sırt ağrısı oluyor o yatakla alakalı 1 saat sonra falan geçiyor, bugün idrar testi yapıcam bende bakalımSonuç olarak kas ağrısı kimsede olmuyor sanirim:)
hakkında hayırlısı kuzucm3.gun su evet ama onunla alakalı değil ilk kızım da 3.gun taze emriyo idi 11. Gün 323 cikmisti
Yaa haber verirmisiniz sonucu:)Benimde 7. Günüm benimde hiç bir belirtim yok, sadece dediğiniz gibi sabahları karın ve bel sırt ağrısı oluyor o yatakla alakalı 1 saat sonra falan geçiyor, bugün idrar testi yapıcam bende bakalım
Ben göremedim 2. Çizgiyi negatifYaa haber verirmisiniz sonucu:)
5. Gün embriyosu mu?Ben göremedim 2. Çizgiyi negatif
Hayır 3Yaa haber verirmisiniz sonucu:)
Ee ama o zaman daha çok erken. Bide zaten sabah idrarı yapmanız daha mantıklı. Bence moralinizi bozmayinHayır 3
Sizin 5. Gün müEe ama o zaman daha çok erken. Bide zaten sabah idrarı yapmanız daha mantıklı. Bence moralinizi bozmayin
Sizin dondurulmus transferde de progesteron değerinize mi bakildi? Taze transfer icin mi bakildi?transfer gününün saymadan gidin 7.gün öğleden sonra test yaptırın valla :) ben öyle yapıcam :) veta 25 falan cıkıyormus tuttuysa bebısler. inşallah tutmuşlardır.benimde progestrondan dolayı transfer iptal edildi 5 kasım da transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?