Transfer sonrası belirtiler ???

Hale070707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
14
4
86
32
Kızlar 20 mayıs transfer oldum, transfer öncesi göğüsüm aşırı şiş ve acıyordu. Ama transfer sonrası indi ve şuan acı falan yok acaba tutnadı mı diye endişelendim ?

Henüz çok erken bence hiç böyle düşünmeyin hiç belirti olmadan beta da gebeliği görenler oldu

Henüz çok erken bence hiç böyle düşünmeyin hiç belirti olmadan beta da gebeliği görenler oldu
Yaaa 🫶🏽🌸Benim normalde göğsüm şişer regl olacağım gün şişkinliğim inerdi. Bir de bugün ayaklarım üşümeye başkadı. Bu da regl öncesi belirtim olurdu .Hani hormonlardan dolayı şişmesi gerekir ya söndü.... 20 mayıs + 3 günüm işte. Allah büyük regl olucam gibi hafif ağrılarım var.Test günüm de 2 haziran daha çok var :(

Benim de test günüm 2 Haziran ovitrelle iğnesinden dolayı sadece belim ağrıyor başka hiçbir şey yok mesela 2. Günüm

Yaaa 🫶🏽🌸Benim normalde göğsüm şişer regl olacağım gün şişkinliğim inerdi. Bir de bugün ayaklarım üşümeye başkadı. Bu da regl öncesi belirtim olurdu .Hani hormonlardan dolayı şişmesi gerekir ya söndü.... 20 mayıs + 3 günüm işte. Allah büyük regl olucam gibi hafif ağrılarım var.Test günüm de 2 haziran daha çok var :(
Rabbim korktugunu yaşatmasin cnm bu mubarek cuma gunun yüzu suyu hurmetine insallah sonucun boooool pozitif olur

Back
X