Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 20 mayıs transfer oldum, transfer öncesi göğüsüm aşırı şiş ve acıyordu. Ama transfer sonrası indi ve şuan acı falan yok acaba tutnadı mı diye endişelendim ?
Yaaa Benim normalde göğsüm şişer regl olacağım gün şişkinliğim inerdi. Bir de bugün ayaklarım üşümeye başkadı. Bu da regl öncesi belirtim olurdu .Hani hormonlardan dolayı şişmesi gerekir ya söndü.... 20 mayıs + 3 günüm işte. Allah büyük regl olucam gibi hafif ağrılarım var.Test günüm de 2 haziran daha çok var
Yaaa Benim normalde göğsüm şişer regl olacağım gün şişkinliğim inerdi. Bir de bugün ayaklarım üşümeye başkadı. Bu da regl öncesi belirtim olurdu .Hani hormonlardan dolayı şişmesi gerekir ya söndü.... 20 mayıs + 3 günüm işte. Allah büyük regl olucam gibi hafif ağrılarım var.Test günüm de 2 haziran daha çok var