• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Transfer sonrası Belirtiler

hRojn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
4
0
1
32
5.gün ngs tüp bebek yaptım transferden 2 3 gün önce ogtagam taktım gebelık aşısı yaptım transfer günü embriyoya embriyo glue yaptım kasılma iğnesi oldum transferden üzerinden 6 günde gecıyor bir belırtım ilk günden itibaren yok yaptığım ogtagam aşılara kasılma iğnesine bağladım benımgibi bunları yapıp belırtısı olmayan var mı?

5.gün ngs tüp bebek yaptım transferden 2 3 gün önce ogtagam taktım gebelık aşısı yaptım transfer günü embriyoya embriyo glue yaptım kasılma iğnesi oldum transferden üzerinden 6 günde gecıyor bir belırtım ilk günden itibaren yok yaptığım ogtagam aşılara kasılma iğnesine bağladım benımgibi bunları yapıp belırtısı olmayan var mı?
Merhaba canım bende yeni 2 hafta önce transfer oldum insan belirti aramayacak ben bunu anladım çünkü bu benim 2. Transferimdi ilki kadar belirti batma ağrı yoktu dedim tamam tutunmadı burda başlıklar açıyordum transferden 5-6 gün sonra hatta belirtisi olanlara yazıyordum halbuki ilkinden dolayı tedirgindim belirti olmayınca ama şükür pozitif haberi aldım yani insan bakmayacak belirtiye benim ilkte göğsüm dolmuştu regl olacakmışım gbi bunda hiç dolmadı mesela bir olmuyırmuş yani inşallah sizde güzel haberi alırsınız 🥰

Tşk ederım benimde 3.tüp bebek olacak önceki negatıflerde de açıkçası belırtım olmamıştı bundada olmayınca ister istemez korkuyor insan

Tşk ederım benimde 3.tüp bebek olacak önceki negatıflerde de açıkçası belırtım olmamıştı bundada olmayınca ister istemez korkuyor insan
Benim önceki negatiflerimde full belirti vardı ama olmadı. Şimdi hiç belirti yok oh iyi maşallah deyip seviniyorum 😁

Back
X