- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Senin de mi 10.günün? Ben iyice korkmaya başladım umudum azaliyor.Evde test yaptin mi peki sen?
bugun 8. gundu sabah ilk idrarla yaptim negatif

Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin ve hicbir belirti aramayin ben 3 kez tup bebek denemesi yaptim ve 3.cude dondurulmus tek embriyo ile hamile kaldim hemde cikolata kistime ve hasimato tiroiditime ragmen.. Bebegim 10 aylik oldu bile.. Ogrendigimde test gunume 4 gun vardi umudum kalmamisti cunku aradigim hicbir belirti bende yoktu ve evde kendim aglayarak test yaptim negatif cikti dondum arkami ciktim lavabodan aglamaya devam ettim 10 dk sonra tekrar baktigimda silik ikinci cizgiyi gordum ve kan testi transferin 9.gunuydu 76 cikmisti... Tek belirtim transferin 5.gunu kasigimda bi batma oldu 2 snlik aaa ya tutunuyosa isirdi demistim hissetmisim o kadar yoksa ne gogus dolgunlugu ne bulanti ne sık idrar hic biseyim yoktu... Denemekten asla vazgecmeyin ve hep tekrarlayin benim bedenim bebegimi tasimaya hazir... Inanain olucak... Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nasil guzel yazmissin cok cok tesekkur ederim icimi ferahlattin inan bikac kez okudum mesajini hep boyle bi mesaj aradim durdum
yarin ola hayrola hala umudum var