- Konu Sahibi mihrimah61
Ben de erken yapmaktan korkuyorumİnşallah 29 test günüm umarım erkenden yapmam dayanamayıp şimdiden merak ediyorum bu arda hafif karın ağrım.ve gaz var bende başka bir belirti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de erken yapmaktan korkuyorumİnşallah 29 test günüm umarım erkenden yapmam dayanamayıp şimdiden merak ediyorum bu arda hafif karın ağrım.ve gaz var bende başka bir belirti yok
Kızlar cok abarttıgınızı düşünüyorum neden diyorsanız doktorum 48 saat içinde tutunuyorsa tutunacak sonra hapsırdım aksırdım uzandım bayıldım diye kendini iyice telkin etme tutacaksa o cocuk tutacak dedi 10 gün yatamazsın evde dedi ben gececi bir hemşireyim 4 gün evde durdum sonra nöbete basladım gece boyu ayaktayım ama pozitif geldi sonucum bu kadar kasıpta hayatını zindan etmeyin lütfenBen de erken yapmaktan korkuyorumbende de hafif kasık ağrıları oluyor arada ve gaz var aynı senin gibi
yememe kabak çekirdeği ben de ilk gün yedin ama dün yolda olduğumuz için çok da yediklerime dikkat edemedim. Yol yorgunluğundan mıdır nedir dün akşam saat 8 de uyudum bugün sabah 9 buçukta uyandım
bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum o yüzden çok kendimi dinleyip hevesimi kırmak da istemiyorum açıkçası.. ama bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bol sebze, kefir, kabak çekirdeği günde 1 maden suyu.. Benim de kafama taktığım bir şey var ya sürekli hareketsiz kalmayın diyorlar ama gece saatlerce uyuyoruz o zaman hareketsiz kalıyoruz bişey olur mu acaba?
Aslında her şeyi takmıyorum gündüz zaten sürekli yattığımı söylemedim sadece her doktor sürekli hareketsizliğin iyi olmadığını söyledikleri için gece uyku kısmına takıldım. Ben de acil hemşiresiyim 24 saat nöbette o curcunanın içinde koşturamazdım o yüzden bu süreçte izin aldım çalışmıyorum.Kızlar cok abarttıgınızı düşünüyorum neden diyorsanız doktorum 48 saat içinde tutunuyorsa tutunacak sonra hapsırdım aksırdım uzandım bayıldım diye kendini iyice telkin etme tutacaksa o cocuk tutacak dedi 10 gün yatamazsın evde dedi ben gececi bir hemşireyim 4 gün evde durdum sonra nöbete basladım gece boyu ayaktayım ama pozitif geldi sonucum bu kadar kasıpta hayatını zindan etmeyin lütfen
Hayırlı olsun bu arada sonucunuz,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar cok abarttıgınızı düşünüyorum neden diyorsanız doktorum 48 saat içinde tutunuyorsa tutunacak sonra hapsırdım aksırdım uzandım bayıldım diye kendini iyice telkin etme tutacaksa o cocuk tutacak dedi 10 gün yatamazsın evde dedi ben gececi bir hemşireyim 4 gün evde durdum sonra nöbete basladım gece boyu ayaktayım ama pozitif geldi sonucum bu kadar kasıpta hayatını zindan etmeyin lütfen
Tabiki 24 saat ayakta kalmayın size ne iyi gelicekse onu yapın dualarım sizinleAslında her şeyi takmıyorum gündüz zaten sürekli yattığımı söylemedim sadece her doktor sürekli hareketsizliğin iyi olmadığını söyledikleri için gece uyku kısmına takıldım. Ben de acil hemşiresiyim 24 saat nöbette o curcunanın içinde koşturamazdım o yüzden bu süreçte izin aldım çalışmıyorum.
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim, benim de dualarım sizinleTabiki 24 saat ayakta kalmayın size ne iyi gelicekse onu yapın dualarım sizinlesadece burda cok fazla yatmaya yönelik yorumlar okuyorum cok yanlış oldugunu düşünüyorum cok yatınca bir kere kabız oluyorsun arada yürüyüş yapmayı unutmayın lütfen benden tavsiye herşey gönlünüzce olsun
![]()
Haklısınız evet doğru çok yatmak da iyi değil yorumlarınızı okudum çok teşekkür ederimKızlar cok abarttıgınızı düşünüyorum neden diyorsanız doktorum 48 saat içinde tutunuyorsa tutunacak sonra hapsırdım aksırdım uzandım bayıldım diye kendini iyice telkin etme tutacaksa o cocuk tutacak dedi 10 gün yatamazsın evde dedi ben gececi bir hemşireyim 4 gün evde durdum sonra nöbete basladım gece boyu ayaktayım ama pozitif geldi sonucum bu kadar kasıpta hayatını zindan etmeyin lütfen